​Μάνα δυο παιδιών ήταν η γυναίκα που πέθανε μετά από χειρουργική επέμβαση ρουτίνας.

Για την 41χρονη Ελένη Αρβανιτάκη ο λόγος, η οποία όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, μπήκε στο τοπικό νοσοκομείο Ζακύνθου για να βγάλει λάμα από το πόδι της (ένα συνηθισμένο χειρουργείο), όμως προσβλήθηκε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη και κατέληξε τα ξημερώματα της Κυριακής, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, όπου είχε μεταφερθεί εσπευσμένα, αφότου ξαφνικά το πόδι της πρήστηκε και άρχισε η δυσλειτουργία συκωτιού και νεφρών.

avanitaki.jpg

ΑΝΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ-ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ ΣΕ ΖΑΚΥΝΘΟ ΚΑΙ ΡΙΟ

Όπως μεταδίδει το tempo24, μετά τον θάνατο της 41χρονης Ελένης Αρβανιτάκη, ακολούθησε αναστολή όλων των επεμβάσεων στα χειρουργεία, ενώ την Δευτέρα αναμένεται κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ σε Ζάκυνθο και Ρίο, ώστε να διερευνηθούν τα αίτια το τραγικού θανάτου.

Μέχρι τότε, δεν θα γίνει καμία επέμβαση για λόγους ασφαλείας στο νοσοκομείο Ζακύνθου, ενώ θα αντιμετωπίζονται μόνο τα έκτακτα περιστατικά σε ελεγμένο χώρο.

ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

Εκτός από την άτυχη Ελένη Αρβανιτάκη, άλλοι 4 ασθενείς παρουσίασαν επιπλοκές μετά από επεμβάσεις. Η μια ασθενής νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και υπό συνεχή παρακολούθηση στο Ριο, ενώ οι υπόλοιποι τρεις- που ήταν πιο ελαφρά- είναι καλά στην υγεία τους και έχουν ήδη λάβει εξιτήριο από το Νοσοκομείο Ζακύνθου.