Ένα σοκαριστικό video ντοκουμέντο που κατέγραψε η αστυνομία φέρνει στο φως της δημοσιότητας το vima.

Όπως θα δείτε και στις εικόνες ντροπής, η αγοραπωλησία σκληρών ναρκωτικών γινόταν μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, με τους διακινητές να έχουν στο στόμα τους σακουλάκια ηρωίνης, τα οποία τα έβγαζαν και τα πουλούσαν λες και πρόκειται για κάτι απολύτως φυσικό.

heroin2.jpg
Μάλιστα το θράσος του καρτέλ (διακινητές, τσιλιαδόροι και αγοραστές) ήταν τέτοιο, που δεν δίσταζαν να κάνουν το «πάρε-δώσε» των ναρκωτικών ακόμα και στον χώρο του Μετρό στην οδό Κοραή, αλλά και στα Προπύλαια Αθηνών.

heroin3.jpg
Στο video που κατέγραψε η κάμερα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, βλέπετε άτομα- κυρίως αφρικανικής καταγωγής- να βγάζουν από το στόμα τους σακουλάκια με ηρωίνη και να τα πωλούν στους χρήστες που τους περιτριγυρίζουν και τους πολιορκούν για να πάρουν την δόση τους.

heroin4.jpg
Ανάμεσα τους ήταν τόσο νεαρές κοπέλες όσο και ηλικιωμένοι, ενώ παραμένει άγνωστο αν οι ίδιοι είναι χρήστες ή αν τα αγοράζουν για κοντινά τους πρόσωπα.

heroin5.jpg
Δεν έλειψαν πάντως και οι περιπτώσεις που χρήστες πλήρωναν σε… είδος, καθώς στο video απεικονίζεται ένας (χρήστης) να δίνει σε έναν από τους εμπόρους κάτι που φαίνεται ότι είναι παπούτσια ή μπουκάλι ποτό.

heroin7.jpg

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ 145 ΑΤΟΜΑ-ΕΙΧΑΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ-ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ:

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, οι 145 συλληφθέντες πιάστηκαν στην φάκα έπειτα από παρακολούθηση και συστηματική έρευνα 8 μηνών.

Περιοχές, όπως τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου, η Πλατεία Αμερικής, η οδός Δροσοπούλου στην Κυψέλη, ο πεζόδρομος της Νομικής, το παρκάκι στο Πνευματικό Κέντρο Αθηνών, η Πλατεία Κάνιγγος, η πλατεία Βικτωρίας και άλλες περιοχές του κέντρου των Αθηνών, είχαν μετατραπεί σε υπαίθριο “Σούπερ Μάρκετ” ναρκωτικών, με διακινητές Αφρικανούς και χονδρεμπόρους Αλβανούς Μαφιόζους, οι οποίοι εκπλήρωναν ακόμα και συμβόλαια θανάτου.

Resizer.jpg

Η σύμπραξη της Νιγηριανής με την Αλβανική Μαφία τα τελευταία χρόνια, είχε μετατρέψει το κέντρο των Αθηνών σε απαγορευμένη ζώνη για φιλήσυχους πολίτες, καθώς το εμπόριο και η χρήση ναρκωτικών γίνονταν σε κοινή θέα.

Χαρακτηριστικό είναι πως μόνο μέσα σε οκτώ μήνες οι σπείρες, με καθοδήγηση από την Αλβανία, διακίνησαν στο κέντρο των Αθηνών, ενάμιση τόνο χασίς, ενάμιση κιλό κοκαΐνη, μισό κιλό ηρωίνη και ένα κιλό MDM. Η συνολική αξία των ναρκωτικών που διακινήθηκαν στην “λιανική” αγορά του θανάτου, ξεπέρασε τα 19 εκατομμύρια ευρώ!!! (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ.