​Διάσημος σε όλο τον κόσμο κοντεύει να γίνει ένας δρόμος στο Ρέθυμνο, μετά την ��πική ασφαλτόστρωση που πραγματοποίησαν οι αρμόδιοι υπάλληλοι του Δήμου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δήμος... αποφάσισε να κάνει τον δρόμο καινούργιο. Τα συνεργεία έπιασαν δουλειά, αγνοώντας μια βασική λεπτομέρεια! Σε αντίθεση με αυτό που συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, ο δρόμος δεν άδειασε από τα οχήματα και έτσι η πίσσα στρώθηκε με... σχέδιο, θυμίζοντας ζωγραφιά!

Το σουρεαλιστικό αποτέλεσμα κατέγραψε - και φωτογραφικά - το τοπικό site goodnet.gr.

Τις δικές της εξηγήσεις σχετικά με την ασφαλτόστρωση της οδού Επιμενίδου Μαρούλη, έσπευσε να δώσει η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας του Δήμου Ρεθύμνου. Η υπηρεσία εξήγησε ότι οι ιδιοκτήτες των οχημάτων είχαν ενημερωθεί έγκαιρα, αλλά κάποιοι από αυτούς δεν απομάκρυναν τα αυτοκίνητα!

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην τροχαία, που «για τους δικούς της λόγους» αδυνατούσε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του δήμου, ενώ εξηγεί ότι οι κάδοι δεν απομακρύνθηκαν, από τη στιγμή που υπήρχαν σταθμευμένα οχήματα, γιατί δεν υπήρχε λόγος να γίνουν ελιγμοί.

Στις αιτιάσεις εκείνων, που λένε ότι θα μπορούσε η ασφαλτόστρωση να καθυστερήσει, η υπηρεσία απαντά ότι αυτό δεν ήταν εφικτό, αφού η πίσσα ήταν έτοιμη (εννοώντας ζεστή) και εάν καθυστερούσε η διαδικασία, θα αχρηστευόταν!

Τελικά, η ασφαλτόστρωση που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα, ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή, όπως θα δείτε στην τελευταία φωτογραφία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ένα όχημα, του οποίου η ιδιοκτήτρια μένει μακριά από την πόλη, μετακινήθηκε με ειδικό γερανό για να ολοκληρωθεί το έργο.

dromos12.jpg

f.jpg

aa.jpg