​Τα αίτια που προκάλεσαν την ισχυρή έκρηξη στην καφετέρια Everest στην πλατεία Βικτωρίας ερευνούν με μεγάλη προσοχή οι αρχές. Μια γυναίκα, λογίστρια της επιχείρησης και μητέρα δύο παιδιών, μόλις 38 ετών ήταν το θύμα του τραγικού δυστυχήματος, ενώ άλλοι τέσσερις άνθρωποι τραυματίσθηκαν. Οι εικόνες και οι μαρτυρίες από το σημείο της τραγωδίας που μπορείτε να δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR σοκάρουν, καθώς η περιοχή έμοιαζε για ώρες με εμπόλεμη ζώνη!

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ

Το ρολόι έδειχνε 9 και 25 πρώτα λεπτά. Οι υπάλληλοι σέρβιραν καφέδες και οι πελάτες τους έπιναν αμέριμνοι. Ξαφνικά σείστηκε η γη. Αμέσως μετά βγήκαν πυκνοί καπνοί από το υπόγειο.

Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες, την ώρα του δυστυχήματος στο υπόγειο του καταστήματος εργάζονταν ψυκτικοί με φλόγιστρο.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά την θανατηφόρα έκρηξη, ο κόσμος έτρεχε να δει τι γίνεται μέσα στο ταχυφαγείο. Υπάλληλοι και πελάτες βρίσκονταν σε σοκ, ενώ κάποιοι πυροσβέστες λύγισαν. Όπως μια γυναίκα της πυροσβεστικής, όταν βρήκε τη νεκρή λογίστρια στο υπόγειο.

Οι συγγενείς των τραυματιών, από την άλλη πλευρά, δεν μπορούσαν να κρύψουν την χαρά τους, που τα δικά τους πρόσωπα βγήκαν ζωντανά από την τραγωδία.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Η κάμερα ασφαλείας ενός περίπτερου κατέγραψε τη στιγμή της έκρηξης! Ο κόσμος, όπως μπορείτε να δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ, έτρεχε να δει τι συμβαίνει.

Η ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ STAR

Ο δημοσιογράφος του Star, Κώστας Καζακόπουλος πάγωσε το πρωί της Πέμπτης, όταν ενώ μετέδιδε ζωντανά τις εξελίξεις της τραγωδίας στην εκπομπή “Live U” , τον πλησίασε μια απελπισμένη κυρία, η οποία έψαχνε την κόρη της που εργαζόταν στο συγκεκριμένο κατάστημα. Όταν ο Κώστας Καζακόπουλος προσπάθησε να την βοηθήσει να εντοπίσει το παιδί της με την βοήθεια της αστυνομίας, τότε σχηματίστηκαν κάποια χαμόγελα μέσα στο δράμα που εξελισσόταν στην περιοχή.

Δείτε επίσης:

Οι ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ της γυναίκας που έχασε τη ζωή της στην έκρηξη στα γενέθλια της κόρης της

Βασιλική Παραστατίδου: Αυτή είναι η ΝΕΚΡΗ λογίστρια της έκρηξης που συγκλόνισε το Πανελλήνιο

Η ΣΤΙΓΜΗ που οι πυροσβέστες ανοίγουν σεντόνι για να βγάλουν την νεκρή της έκρηξης-ΦΩΤΟ