Το μπαζάρ του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο Ελπίδα, ένας καθιερωμένος πλέον θεσμός, άνοιξε τις πύλες του και φέτος στο ξενοδοχείο “Theoxenia Palace” στην Κηφισιά.

Γνωστοί δημιουργοί και καταστηματάρχες παρουσιάζουν τις συλλογές τους και οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν τα Χριστουγεννιάτικα δώρα τους σε πολύ προσιτές τιμές.

Χριστουγεννιάτικα στολίδια, παιδικά ρούχα, διακοσμητικά, κοσμήματα, λιχουδιές, γούρια, βιβλία, αλλά και χειροτεχνίες των παιδιών του ξενώνα της Ελπίδας, γονιών και εθελοντών φιλοξενούνται στο μπαζάρ.

Η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη βρέθηκε εκεί από νωρίς το πρωί της Τετάρτης, επισκέφθηκε όλα τα περίπτερα και υποδέχθηκε τους φίλους της Ελπίδας στο Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ.

«Καλές Γιορτές, χαρούμενες ημέρες με τις οικογένειες μας, με υγεία και ευτυχία», ευχήθηκε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Στο περίπτερo του συλλόγου Ελπίδα και του ξενώνα της Ελπίδας, διατίθεται και το γούρι για το 2017.

«Οι άνθρωποι του εμπορίου ευαισθητοποιούνται και έρχονται εδώ και προσφέρουν με την αγάπη τους τα προϊόντα τους για να ενισχύσουμε τους σκοπούς της Ελπίδας», δήλωσε από την πλευρά του ο αγαπημένος καλλιτέχνης Σάκης Ρουβάς, ο οποίος είναι και αγγελιοφόρος της Ελπίδας.

Στο περίπτερο του Ελπίδα Youth, οι επισκέπτες μπορούν να προμηθευτούν χειροποίητα κοσμήματα, κομψά αντικείμενα και χριστουγεννιάτικες λιχουδιές.

«Όλοι αυτοί οι άνθρωποι ενώνονται με αγάπη για έναν κοινό σκοπό και αυτό είναι κάτι που με αγγίζει και με συγκινεί», δήλωσε η σύντροφος του Σάκη Ρουβά, Κάτια Ζυγούλη.

Το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ της Ελπίδας θα διαρκέσει έως και αύριο, Πέμπτη. Θα είναι ανοιχτό από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το απόγευμα, ενισχύοντας τους σκοπούς του συλλόγου Ελπίδα.

BINTEO STAR