​Με λυγμούς περιέγραψε μια 28χρονη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου το τι πέρασε τον Ιούλιο του 2013 στα χέρια δύο ανδρών, οι οποίοι όπως ισχυρίστηκε την βίασαν διαδοχικά και την εγκατέλειψαν γυμνή στο δρόμο.

Όπως κατέθεσε η ίδια, τους παρακαλούσε να την αφήσουν και να λυπηθούν τα παιδιά της καθώς δε θα αντέξουν την ντροπή και την κοινωνική κατακραυγή.

Εκείνοι όμως δεν την άκουσαν, με αποτέλεσμα ο ένας από αυτούς να την καθηλώσει και στη συνέχεια να την βιάσουν και οι δύο διαδοχικά, εγκαταλείποντάς την γυμνή.

Όπως αναφέρει το Cretalive, η 28χρονη επέστρεψε στο σπίτι της σε κακή κατάσταση και μάλιστα δεν άφηνε τα παιδιά της να την πλησιάσουν γιατί ένιωθε βρώμικη.

Ισχυρίστηκε ακόμα ότι μετά το περιστατικό είχε τάσεις αυτοκτονίας και μάλιστα έκανε και μια απόπειρα με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί για μία εβδομάδα στην ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Ο ένας δε από τους δύο άνδρες είναι κουνιάδος της αδελφής της και γι’ αυτό δεν προχώρησε αμέσως στην καταγγελία.

Μετά όμως από συνεδρίες με τους ψυχολόγους του ΠΑΓΝΗ ξεπέρασε τους φόβους της και κατήγγειλε το περιστατικό.

Πάντως η αδελφή της 28χρονης, η οποία προσήλθε να καταθέσει, αφού πρώτα το δικαστήριο ζήτησε τη βίαιη προσαγωγή της, έδωσε μια εντελώς διαφορετική εικόνα, λέγοντας πως δεν έχει συμβεί τίποτα από όσα καταγγέλλει η αδελφή της και όλα είναι ψέματα.

Η μάρτυρας κατέθεσε πως δεν πιστεύει πως η αδελφή της έχει βιαστεί, πως δεν θα μπορούσε η ίδια να σκεφτεί όλο αυτό το σενάριο και πως καθοδηγείται από το περιβάλλον του συζύγου της.

Αποκάλυψε ακόμα ότι αν και δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν η 28χρονη είχε εξωσυζυγική σχέση με έναν από τους δύο άνδρες, γνωρίζει καλά ότι οι δυο τους αντάλλασσαν ερωτικά μηνύματα και η ίδια την είχε προτρέψει να σταματήσει για να μην βρει τον μπελά της.

Η δίκη διεκόπη για τις 20 Δεκεμβρίου.