​Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη δίκη της αποκαλούμενης "μαύρης χήρας" της Αργολίδας, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία του συζύγου της Θανάση Λάμπρου, τον Δεκέμβριο του 2014, σε σπίτι κοινού τους φίλου, βρέθηκαν στο επίκεντρο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόεδρος της Έδρας κατέθεσε την Δευτέρα έγγραφο, με το οποίο ανέφερε ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και έτσι το δικαστήριο διέκοψε τη δίκη, η οποία θα συνεχιστεί την ερχόμενη Δευτέρα με τις καταθέσεις σημαντικών μαρτύρων.

Στις συνεδριάσεις πάντως των προηγούμενων ημερών υπήρχε μεγάλη ένταση. Οι δικηγόροι υπεράσπισης της κατηγορούμενης, τονίζουν ότι θα υπερασπιστούν στο έπακρον τα δικαιώματα που προβλέπει ο κώδικας της ποινικής δικονομίας για την εντολέα τους.

Ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εκπροσωπεί την οικογένεια του θύματος,καταγγέλλει, πως στόχος της πλευράς της "μαύρης χηρας", είναι να παρέλθει το 18μηνο, το οποίο λήγει στις 24 Ιανουαρίου και να αφεθεί η ελεύθερη η 38χρονη κατηγορούμενη.

Ο πατέρας του καπετάνιου περιέγραψε την Δευτέρα στην ίδια εκπομπή τον εφιάλτη που ζει, υποστηρίζοντας ότι η νύφη του είναι η δολοφόνος.
Σήμερ��, την καρδιά της στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» άνοιξε η αδερφή του άτυχου καπετάνιού, Αθανασία. Δακρυσμένη αναφέρθηκε στην νύφη της.
«Είδα μια σκληρή γυναίκα, ψυχρή! Ήθελα να φωνάξω, να τη βρίσω, αλλά δεν ήθελα δημιουργήσω εντυπώσεις. Αλλά μόλις είδα τη μικρή (σσ την ανιψιά της) τρελάθηκα! Φέρανε το μικρό παιδί στο δικαστήριο! Πάντα έχουν το παιδί ασπίδα μπροστά σε όλα τους τα προβλήματα», είπε χαρακτηριστικά, ζητώντας απαντήσεις στο ερώτημα «γιατί έριξαν και δεύτερη σφαίρα στον αδελφό της».

Σχολιάζοντας την επίθεση του γιου της σε συγγενείς τους κατηγορουμένης, η Αθανασία είπε πως έγινε ότι «έγινε γιατί τους προκάλεσαν». «Ο γιος μου τρελάθηκε», πρόσθεσε η ίδια, μιλώντας για την σχέση με τη νύφη της.

«Είναι ψέματα, όσα λένε ότι δεν την θέλαμε! Αν δεν την ήθελε η μητέρα μου, δεν θα της έφτιαχνε σπίτι 200.000 ευρώ και πλήρωνε και συνέχεια λογαριασμούς», αποκάλυψε η ίδια.

Δείτε επίσης:

ΞΕΣΠΑΕΙ ο πατέρας του άτυχου καπετάνιου από την Κοιλάδα- Η εγγονή μου δεν μου μιλάει

O καπετάνιος είναι στο χώμα και η «μαύρη χήρα» ζητάει σπιτικό φαγητό; ΕΝΤΑΣΗ στη δίκη

Η Νικολούλη στο STAR!Τι είπε για τη «μαύρη χήρα» του καπετάνιου-«Την ένοιαζε μόνο η εικόνα της»