​"Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος"… Αυτό σιγοψιθυρίζουν πολλοί στο Ηράκλειο, σχολιάζοντας τον εμπρησμό του αυτοκινήτου γνωστού Κρητικού λυράρη, πίσω από την οποία φαίνεται να κρύβεται μια ερωτευμένη κυρία!

Ο ίδιος ο καλλιτέχνης, περιγράφοντας το περιστατικό είπε πως όλα συνέβησαν ένα βράδυ του Αυγούστου. «Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι πίσω από τον εμπρησμό κρυβόταν αυτή η γυναίκα και το είπα στους αστυνομικούς και στους πυροσβέστες που είχαν φτάσει, γιατί και στο παρελθόν η συγκεκριμένη γυναίκα είχε κινηθεί εναντίον», πρόσθεσε ο λυράρης.

Ο καλλιτέχνης άφησε μάλιστα να εννοηθεί ότι είχαν συμβεί και άλλα παρατράγουδα στην σχέση του με την συγκεκριμένη γυναίκα στο παρελθόν. Όπως τόνισε όμως, «αυτή τη φορά ο κόμπος έφτασε στο χτένι και δεν μπορούσε να αφήσει έτσι την εμπρηστική ενέργεια και να μην την καταγγείλει, αφού η ζημιά στο όχημα ξεπερνούσε τις 7000 ευρώ». Όπως αναφέρει ο Κρητικός καλλιτέχνης, η ίδια ομολόγησε ότι εκείνη ζήτησε από φιλικό της πρόσωπο να βάλει φωτιά στο αυτοκίνητό του, για να τον εκδικηθεί, επειδή δεν άντεξε την απόρριψη.

Σύμφωνα με το flashnews.gr και την εφημερίδα Πατρίς, η υπόθεση έχει φτάσει στη Δικαιοσύνη μετά το σχηματισμό της δικογραφίας από τις αρχές.