​Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, όταν ένας οδηγός που κινούταν από Λαμία προς Καρπενήσι, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με δυο διερχόμενα αυτοκίνητα.

01.jpg
Όπως βλέπετε και στις σοκαριστικές φωτογραφίες του lamiareport, ο 53χρονος αλλοδαπός οδηγός του παλιού μαύρου Golf ο οποίος κινούταν από Λαμία προς Καρπενήσι, έπεσε πάνω σε ένα λευκό Opel και σε ένα γκρι τζιπ, τα οποία κατέληξαν στα χωράφια.

02.jpg
«Το λευκό opel μετά τη σύγκρουση έκανε τουλάχιστον δυο τούμπες και βρέθηκε 30 μέτρα μακριά από το δρόμο στα χωράφια. Ο οδηγός του τζιπ έκανε ότι μπορούσε για να αποφύγει την τρελή πορεία του Golf αλλά τελικά τον χτύπησε και αυτόν και τον πέταξε έξω. Το Golf έκανε δυο σβουρες και έμεινε μέσα στο δρόμο. Από καθαρή τύχη δεν έχουμε θύματα. Τραυματίστηκε μόνο ο οδηγός του μαύρου Golf, που εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο», είπε διερχόμενος οδηγός.

03.jpg

Στον τόπο του τροχαίου έφτασε πολύ γρήγορα ο γιατρός Νίκος Αγγελής ο οποίος βρισκόταν στο Λειανοκλάδι και ενημερωθηκε από διερχόμενο οδηγό:

«Αμέσως μόλις ενημερώθηκα έτρεξα στο σημείο. Οι δυο άλλοι οδηγοί ευτυχώς ήταν καλά στην υγείας τους. Ο οδηγός του Golf είχε εγκλωβιστεί στη θέση του συνοδηγού. Διαπίστωσα ότι είχε κάταγμα στο μηρό, ενώ είχε και κάποια ελαφρά διάσειση από χτύπημα στο κεφάλι.Του πρόσφερα τις πρώτες βοήθειες και τον απεγκλωβίσαμε μαζί με τους πυροσβέστες και τους εκαβίτες, ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή του».

04.jpg
Η κυκλοφορία για αρκετή ώρα γινόταν με δυσκολία και με τη βοήθεια της Τροχαίας, μεχρι να απομακρυνθούν τα οχήματα που είχαν εμπλακεί στο τροχαίο.

05.jpg

Προανάκριση για το τροχαίο διενεργεί το Α.Τ. Υπάτης.