Ελεύθεροι χωρίς κανένα περιοριστικό όρο μετά τις απολογίες τους για συμμετοχή στην οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας», αφέθηκαν σήμερα ο Κώστας Σακάς και ο Μάριος Σεϊσίδης, ωστόσο οδηγήθηκαν εκ νέου στη φυλακή καθώς κρατούνται για άλλες υποθέσεις.

Να σημειώσουμε, ότι οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή, αρμόδιου για θέματα τρομοκρατίας, προκειμένου να απολογηθούν για τις κατηγορίες που τους αποδίδει η ελληνική Δικαιοσύνη σχετικά με την οργάνωση «ΕΑ». Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο Σακκάς, ο οποίος εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο, όσο και ο Μ. Σεϊσίδης, αρνήθηκαν κατηγορηματικά οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση.

162587.jpg

Η ΕΙΣΒΟΛΗ

Όπως έχει ήδη γράψει στο star.gr, στον έβδομο όροφο του Εφετείου Αθηνών, επί της Λουκάρεως, έφθασαν το πρωί της Δευτέρας αντιεξουσιαστές-φερόμενοι ως μέλη της ομάδας Ρουβίκωνας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις 10.00, ομάδα πέντε-έξι ατόμων φώναξε συνθήματα και πέταξε φυλλάδια στον διάδρομο, έξω από τα γραφεία. Με αυτά ζητούσαν την απελευθέρωση των αναρχικών Κώστα Σακκά και Μάριου Σεϊσίδη. Οι νεαροί αποχώρησαν μετά από λίγα λεπτά, χωρίς η Α��τυνομία να προχωρήσει σε προσαγωγές.