​Μέσα σε ένταση μεταξύ των δικηγόρων υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής και αιτήσεις εξαίρεσης της Προέδρου της έδρας συνεχίζεται η δίκη της αποκαλούμενης "μαύρης χήρας" της Αργολίδας, στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο της Τρίπολης. H τελευταία κατηγορείται για τη δολοφονία του συζύγου της Θανάση Λάμπρου, τον Δεκέμβριο του 2014, σε σπίτι κοινού τους φίλου.

Αναλυτικότερα...

Ο Αλέξης Κούγιας που εκπροσωπεί την οικογένεια του θύματος καταγγέλλει πως στόχος είναι να παρέλθει το 18μηνο, το οποίο λήγει στις 24 Ιανουαρίου και να αφεθεί η ελεύθερη η 38χρονη κατηγορούμενη.

«Αν η σκοπιμότητα είναι να δαπανηθεί ο χρόνος και να μείνει ελεύθερη η κατηγορουμένη, να φρουρείται σπίτι της και αντί να τρώει το φαγητό της φυλακής να τρώει το φαγητό της μαμάς της, αυτός δεν είναι λόγος για τον οποίο να εκτίθεσαι ως δικηγόρος», είπε ο κ.Κούγιας.

«Μια είναι η επιθυμία, η διεξαγωγή μιας δίκαιης δίκης. Και η ικανοποίηση θεμελιωδών, υπερασπιστικών δικαιωμάτων», είπε ο συνήγορος υπεράσπισης, Σπύρος Ρομπότης.

Οι δικηγόροι υπεράσπισης κατέθεσαν αίτημα εξαίρεσης της Προέδρου της έδρας, καθώς θεωρεί η κατηγορούμενη ότι συντρέχουν λόγοι δυσπιστίας ως προς την αμεροληψία της προέδρου.

Η ένταση κορυφώθηκε όταν ο δικηγόρος της κατηγορουμένης αναφέρθηκε στο γνωστό απόφθεγμα πως «Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, αλλά πρέπει και να φαίνεται». Τότε η πρόεδρος χτύπησε δυνατά το χέρι της στην έδρα και ζήτησε από τον συνήγορο υπεράσπισης να ξεκαθαρίσει εάν αναφέρεται στην ίδια και την τιμιότητα της.

Ο φίλος του θύματος, στο σπίτι του οποίου βρέθηκε νεκρός ο 42χρονος στην Κοιλάδα Αργολίδας, με σφαίρες μάλιστα που άνηκαν στο όπλο του, είναι ο επόμενος μάρτυρας που αναμένεται να καταθέσει στη δίκη της αποκαλούμενης "μαύρης χήρας".

Δείτε επίσης:

Η Νικολούλη στο STAR!Τι είπε για τη «μαύρη χήρα» του καπετάνιου-«Την ένοιαζε μόνο η εικόνα της»

ΟΡΓΗ στη δίκη της «μαύρης» χήρας της Αργολίδας-Επιτέθηκαν στην Νικολούλη-«Θα πληρώσει η κυρία»