​«Κόκκινο» έχει χτυπήσει η εγκληματικότητα σε πολλές περιοχές της Αττικής! Οι συνεχείς ληστείες και διαρρήξεις στο δήμο Φυλής για παράδειγμα, έχουν αναγκάσει τους κατοίκους να σκεφτούν να αγοράσουν ακόμη και όπλα για να προστατεύσουν τις οικογένειες και τις περιουσίες τους.

Με… σιδερένια κάγκελα οι κάτοικοι κάνουν τα περίπτερα να μοιάζουν με απόρθητα φρούρια για να σταματήσουν τους πιστολέρο που έχουν μετατρέψει όλη την περιοχή σε άγρια δύση, ενώ οι πιο απογοητευμένοι σκέφτονται να πάρουν ακόμη και τα όπλα για να σώσουν τα μαγαζιά και τα σπίτια τους!

Ο αντιδήμαρχος του δήμου Φυλής, Σπύρος Μπρέμπος, ο οποίος εξασκείται με την καραμπίνα του την κυνηγητική περίοδο, έχει μετατρέψει στο σπίτι του σε οπλοστάσιο, καθώς η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί ραγδαία στην περιοχή τους, όπως είπε στο Star και στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα. Γνώστης της περιοχής προσπαθεί με κάθε τρόπο να προφυλάξει την οικογένεια του, αλλά και να σταθεί δίπλα στους δημότες του, οι οποίοι ζουν με τον φόβο της ένοπλης επίθεσης.

Οι συνεχείς ένοπλες επιθέσεις των ληστών φαίνεται ότι έχουν αυξήσει το ενδιαφέρον των θυμάτων ή των υποψήφιων θυμάτων να μάθουν πως μπορούν να αγοράσουν με νόμιμες διαδικασίες πάντα ένα όπλο απλά για να σωθούν την ύστατη στιγμή της εισβολής των ένοπλων ληστών.

Ο ιδιοκτήτης εταιρείας που εμπορεύεται όπλα, κύριος Φάνης Ρωμαίος δήλωσε στο Star ότι οι άντρες προτιμούν όπλα μεσαίου μεγέθους, προκειμένου να μπορούν να τα κουβαλούν πάνω τους, ενώ οι κυρίες επιλέγουν μικρότερα όπλα, ώστε να μπορούν να τα έχουν μέσα σε τσάντες και τσαντάκια!

Η αύξηση της εγκληματικότητας μπορεί να μας οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις με εικόνες που θα θυμίζουν κινηματογραφική ταινία! Δεν αποκλείεται στο μέλλον να βλέπουμε περιπτεράδες με αλεξίσφαιρα γιλέκα και περίστροφα, για την αντιμετώπιση ενδεχόμενου εισβολέα!

Το σίγουρο είναι ότι η ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων θα βοηθούσε στην μείωση της εγκληματικότητας, γιατί κανένας δεν επιθυμεί να πάρει ο ίδιος το νόμο στα χέρια του, όταν κινδυνέψει η ζωή η δική του, αλλά και της οικογένειας του.

ΒΙΝΤΕΟ STAR