​Τον τρόμο είχε σκορπίσει σε Νέα Φιλαδέλφεια, Κυψέλη και Γαλάτσι ένας 38χρονος άνδρας με την αρρωστημένη δράση του. Ο 38χρονος έστηνε καρτέρι σε απόμερα σημεία σε ανήλικα κοριτσάκια και γυναίκες και πραγματοποιούσε επιθέσεις σε βάρος τους.

plateia_kypselis.JPG640px-Χριστούγεννα_στο_Μαρούσι_1.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης κινούνταν με μοτοσικλέτα και σε όλες τις περιπτώσεις, ακινητοποιούσε τα θύματά του, κλείνοντας τους το δρόμο. Στη συνέχεια τις άγγιζε στα επίμαχα σημεία του σώματός τους.

motosikleta-klopi.jpg

Το τελευταίο διάστημα οι επιθέσεις του είχαν αυξηθεί ανησυχητικά γι’αυτό και συστάθηκε... ειδική ομάδα για τον εντοπισμό και την σύλληψή του. Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε δύο εβδομάδες είχε πραγματοποιήσει τέσσερις επιθέσεις σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών, μεταξύ των οποίων ένα 12χρονο παιδί και δύο γυναίκες.

Την περασμένη Παρασκευή μετά από μία απόπειρα του δράστη, κατάφεραν να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Εξοργιστικό είναι το γεγονός ότι ο 38χρονος είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα και του είχε επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της εμφάνισής του στο αστυνομικό τμήμα!