​Θύμα απάτης μέσω αγγελίας για αγορά οικοπέδου έπεσε μια νεαρή γυναίκα στην Άρτα. Ο δράστης της πούλησε... ανύπαρκτο οικόπεδο και κατάφερε να της αποσπάσει χρήματα!

Η περιπέτεια για τη νεαρή γυναίκα ξεκίνησε, όταν διάβασε σε αγγελία εφημερίδας την πώληση ενός οικοπέδου. Επικοινώνησε με το τηλέφωνο που της έδινε η αγγελία, συμφώνησαν στην τιμή και ο δράστης την έπεισε να καταθέσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να "κλείσουν" το οικόπεδο. Μόνο που μετά έγινε καπνός! Η κοπέλα πήγε στην αστυνομία, η οποία με τη σειρά της ανακάλυψε ότι ο ιδιοκτήτης-μαϊμού ήταν ένας άνδρας 29 ετών.

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

Οι υποψήφιοι αγοραστές θα πρέπει να απευθύνονται σε νόμιμους μεσίτες και να έχουν στο νου τους πως οι επιτήδειοι τάζουν χαμηλές τιμές για να δελεάσουν τα θύματα τους! Δυστυχώς πολλοί είναι αυτοί που "τσιμπάνε" και δίνουν προκαταβολές, αλλά μετά κλαίνε τα λεφτά τους!

Οι επιτήδειοι υποδεικνύουν τα σπίτια, λένε συνήθως ψέματα πως δεν έχουν τα κλειδιά, και τα δείχνουν στους υποψήφιους αγοραστές απέξω! Τους δελεάζουν λέγοντας πως η τιμή του ακινήτου είναι 50% πιο φθηνή! «Για να μην το χάσεις το σπίτι, πρέπει να δώσεις προκαταβολή», λένε στη συνέχεια και όποιος τσιμπήσει... τσίμπησε!

Οι δράστες λειτουργούν είτε μόνοι τους, είτε σε κύκλωμα.Οι μαϊμού-ιδιοκτήτες υπογραφούν ακόμα και συμβόλαια, αλλά με πλαστές ταυτότητες.Παίρνουν τα χρήματα και ο αγοραστής παίρνει αέρα κοπανιστό.

ΒΙΝΤΕΟ STAR