​Φανερά καταβεβλημένοι και κρατώντας ο ένας τον άλλον, οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη έφτασαν στο Δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων.

177196.jpg
Η απολογία του πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής κράτησε μια ώρα και δέκα λεπτά, ξυπνώντας μνήμες από την φρικτή νύχτα που χάθηκαν τα ίχνη του άτυχου σπουδαστή.

67251.jpg
«Εννιά το βράδυ με πήρε τηλέφωνο ο φύλακας και μου είπε “χάθηκε ο Βαγγέλης, ψάχνουμε τον Βαγγέλη”. Μισή ώρα μετά πήγα στη σχολή. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω γιατί αυτοκτόνησε».

Όπως ο ίδιος υποστήριξε, δεν είχε γνώση για τα όσα βίωνε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης. Όταν όμως ενημερώθηκε από δυο συμφοιτητές του, έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

63872.jpg

Όταν ο εισαγγελέας ρώτησε τον πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής αν «σας βαραίνει κάτι στη συνείδηση σας», εκείνος απάντησε:

«Όχι. Έκανα όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Εάν με ρωτάτε αν είμαι λυπημένος, δεν τίθεται ζήτημα».

«Όλη αυτή η υπόθεση είναι ένα μύθευμα. Είναι καθαρά τηλεοπτικό δημιούργημα, τόσο της κυρίας Νικολούλη όσο και του κυρίου Τσούκαλη» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης του πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής.

82029.jpg
«Και οι δικαστές και όλοι οι παράγοντες της δίκης, θα λειτουργήσουν με βάση αυτά που αποδεικνύονται μέσα στις αίθουσες και όχι έξω από τις αίθουσες», τόνισε με τη σειρά του, ο συνήγορος της Υπεύθυνης Εστίας της Γαλακτοκομικής Σχολής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το ΞΕΣΠΑΣΜΑ του πατέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη: «Για το παιδί μου ποιος νοιάστηκε»;

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Αγγελική Νικολούλη απαντά για τον Γιακουμάκη μετά τις αιχμές του Αλέξη Κούγια

Κατάθεση ΦΩΤΙΑ από συμφοιτητή του Γιακουμάκη:«Είπα από την αρχή ότι το φάγανε το παιδί»