​Θλίψη προκάλεσε ο θάνατος του Κωστή Στεφανόπουλου στην γειτονιά του στην Πάτρα.

Όπως αναφέρουν στο The Best γείτονές του ήταν ένας άνθρωπος που δεν ήθελε να προκαλεί και ζούσε σαν όλους τους υπόλοιπους δίχως να διαφημίζει το αξίωμά του.

Μάλιστα η φαρμακοποιός, Β. Μητρούλια που έχει το φαρμακείο της ακριβώς δίπλα από την πολυκατοικία, όπου ήταν το διαμέρισμα του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας περιέγραψε ένα περιστατικό που αποδεικνύει πόσο σεμνός άνθρωπος ήταν.

aljgjysgnk5832ad406c1a3.jpg
«Την πρώτη φορά που ήλθε στην Πάτρα με την ιδιότητα του Προέδρου της Δημοκρατίας και στο γραφείο του στο κάτω μέρος της πλατείας Όλγας, η προσωπική του φρουρά έκλεισε την Ρήγα Φεραίου για να κατέβει ο Κωστής Στεφανόπουλος και να μπει στο προεδρικό όχημα. Ο ίδιος ενοχλήθηκε πάρα πολύ από το γεγονός αυτό και έκανε παρατήρηση στους άνδρες της φρουράς του με αποτέλεσμα να μην επαναληφθεί κάτι ανάλογο σε όλη τη διάρκεια της θητείας του», είπε.

vvfdjjwkhd5832ad6bb45e3.jpg

Όπως έχει μεταδώσει και το star.gr, ο Κωστής Στεφανόπουλος είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου «με εμπύρετο και σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια», ενώ οι γιατροί διέγνωσαν «αμφοτερόπλευρη πνευμονία εξ εισροφήσεως».

Δυστυχώς παρά την εντατική θεραπευτική αγωγή, ο οργανισμός του δεν ανταποκρίθηκε και παρουσίασε ανεπάρκεια πολλαπλών οργανικών συστημάτων.

«’Εφυγε» στις 23:18 το βράδυ της Κυριακής σε ηλικία 90 ετών.

Διαβάστε επίσης:

«ΕΦΥΓΕ» από τη ζωή ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος

H ΙΣΤΟΡΙΚΗ ομιλία του Κωστή Στεφανόπουλου ενώπιον του Μπιλ Κλίντον,ύμνος στην ειρήνη