​Στόχος επίθεσης έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στον Εύοσμο. Συγκεκριμένα ομάδα ατόμων έγραψαν υβριστικά συνθήματα και σύμβολα στις πόρτες και τους τοίχους του κτηρίου που στεγάζει τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στον Εύοσμο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ευόσμου, με ανακοίνωσή του, καταγγέλλει επίθεση από φασίστες, υπενθυμίζοντας πως πριν από δύο χρόνια είχαν καταστρέψει το εκλογικό περίπτερο στην πλατεία Ευόσμου.

suriza-euosmou1.jpg

"Η επίθεση έγινε σε ένα χώρο ο οποίος συντηρείται από το υστέρημα των μελών και των φίλων του κόμματος και ο οποίος χάρη στο μεράκι τους λειτουργεί και ως χώρος πολιτισμού για τη γειτονιά.

Όμως τέτοιου είδους επιθέσεις δε μας πτοούν ούτε μας φοβίζουν αλλά αντίθετα δυναμώνουν το φρόνημά μας και την αγωνιστική μας διάθεση ενάντια στη φασιστική επιθετικότητα.

Οι συμμορίες των ακροδεξιών επιβεβαιώνουν για μια ακόμη φορά την αντίληψή τους για τη δημοκρατία. Μια αντίληψη η οποία είναι απόρροια της καθοδηγητικής τους γραμμής: βία εναντίον της Αριστεράς και εναντίον της δημοκρατικής και πολιτιστικής δράσης των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Κορδελιού-Ευόσμου καταγγέλλει την επίθεση εναντίον των γραφείων της και καλεί τα δημοκρατικό κόσμο να απομονώσει κοινωνικά και πολιτικά τους ιδεολογικούς απόγονους του φασισμού και του ναζισμού στέλνοντάς τους εκεί που ανήκουν: στο βαθύ μαύρο σκοτάδι της Ιστορίας", αναφέρει η ανακοίνωση της τοπικής κομματικής οργάνωσης.