Με… πόλη-φάντασμα μοιάζει η Αθήνα σήμερα Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016, λόγω της άφιξης του αμερικανού προέδρου στην χώρα μας.

metra2.jpg

metra3.jpg

metra6.jpg

metra9.jpg

Το κέντρο της πόλης είναι κλειστό, στους δρόμους υπάρχουν μόνο αστυνομικοί, περιπολικά, κλούβες της ΕΛΑΣ, ελεύθεροι σκοπευτές και πράκτορες! Το όλο σκηνικό θυμίζει ταινία του Κάμερον, όμως το story στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι πέρα για πέρα αληθινό!

Η επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην ελληνική πρωτεύουσα έφερε τα πάνω κάτω στην ζωή των Αθηναίων, πολλοί από τους οποίους τράβηξαν σήμερα μεγάλη ταλαιπωρία, προκειμένου να πάνε στις δουλειές τους, ενώ αρκετοί επιχειρηματίες προτίμησαν να μην ανοίξουν καθόλου τα μαγαζιά τους λόγω των δρακόντειων μέτρων ασφαλείας.

Στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας που συνήθως σφύζουν από κίνηση και ζωή, σήμερα δεν κυκλοφορεί ψυχή! Ανάλογη είναι και η εικόνα…. στον αθηναϊκό ουρανό, από όπου «εξαφανίστηκαν» τα πουλιά και τα αεροπλάνα ! Το μόνο που φαίνεται είναι τα ελικόπτερα του πλανητάρχη που πάνε πέρα δώθε για την καλύτερη δυνατή ασφάλεια του προέδρου .

metra17.jpg

metra18.jpg

Οι αστυνομικοί ανοίγουν και κλείνουν κομβικά σημεία και είναι συνεχώς σε εγρήγορση για να πουν οι αμερικανοί το γνωστό «good job» και να μην υπάρξει κάποιο παρατράγουδο!

Κανείς δεν πίνει καφέ στα στέκια του Κολωνακίου και του κέντρου, κανείς δεν κάνει shopping therapy! Ούτε οι τουρίστες, πολλοί από τους οποίους ελπίζουν να τραβήξουν μια φωτογραφία με τον Ομπάμα, όταν μαθαίνουν ότι ο αμερικανός πρόεδρος είναι εδώ στο... Greece!
Παρά την απαγόρευση της κυκλοφορίας και τα πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας, έχουν προγραμματιστεί για σήμερα Τρίτη δύο συλλαλητήρια, ένα στην πλατεία ομονοίας και ένα στο πολυτεχνείο.

metra20.jpg

metra16.jpg

metra13.jpg

metra12.jpg

metra8.jpg

metra10.jpg

Δείτε επίσης:

ΚΛΕΙΣΤΗ αύριο η Ακρόπολη για χάρη του Ομπάμα

Με το χέρι στην καρδιά άκουσε τον Εθνικό ύμνο της χώρας του ο Μπαράκ Ομπάμα

ΚΑΓΚΕΛΑ ΠΑΝΤΟΥ στο Προεδρικό Μέγαρο!Σκυλιά,ελεύθεροι σκοπευτές κι αστυνομικοί σε κάθε γωνιά

ΟΣΑ δεν έδειξε η ΕΡΤ – Η υποδοχή του Ομπάμα σε ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ