​Κινηματογραφική ταινία θυμίζει η ιστορία του 51χρονου Μηνά Αργυρίου ο οποίος πριν από τέσσερα χρόνια εξαφανίστηκε από προσώπου γης και οι φίλοι του αναζητούσαν εναγωνίως ένα στοιχείο που να δείχνει ότι είναι εν ζωή.

Ένας φίλος του μάλιστα απευθύνθηκε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ» με την ελπίδα ότι θα βρεθεί ζωντανός.

Κι έτσι έγινε. Δύο μέρες μετά από την εκπομπή της Παρασκευής 11 Νοεμβρίου και τη μεγάλη κινητοποίηση των εθελοντών τηλεθεατών, ο 51χρόνος βρέθηκε στο Μαρούσι.

Τέσσερα χρόνια μετά από την εξαφάνισή του συναντήθηκε και πάλι με τον φίλο του Παναγιώτη Γιακουμέτη και οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ήταν συγκινητικές.

kritik.jpg

Ο Μηνάς Αργυρίου βρέθηκε σε ένα κατάλυμα που του έχει παραχωρηθεί για να μένει, καθώς η ζωή δεν του τα έφερε όλα ρόδινα.

Όπως έγινε γνωστό τον Φεβρουάριο του 2013 έκλεισε το κατάστημα που είχε στο Ηράκλειο και ήρθε στην Αθήνα.

Λίγο καιρό μετά επικοινώνησε με έναν άλλο φίλο του και ζήτησε βοήθεια.

Όπως του είπε κοιμάται στα παγκάκια και έχει φτάσει στο έσχατο όριο φτώχειας.

«Ήταν ένας περήφανος και αξιοπρεπής άνθρωπος, δεν ζητούσε εύκολα βοήθεια. Ο κοινός μας φίλος προσπάθησε να τον καλέσει στο τηλέφωνο, εκείνος δεν απάντησε ποτέ και από τότε χάσαμε τα ίχνη του», είχε πει στην εκπομπή ο κ. Γιακουμέτης.

Πλέον οι φίλοι ενώθηκαν ξανά και όσοι νοιάζονται για τον 51χρονο πρώην επιχειρηματία θα κάνουν ότι μπορούν για να τον βοηθήσουν, ώστε να ορθοποδήσει και πάλι και να πάρει τη ζωή στα χέρια του.