Ούτε πουλί θα πετάει, ούτε μύγα θα περνάει και ούτε… ψάρι θα κολυμπάει στην θαλάσσια περιοχή γύρω από το ξενοδοχείου του «Αστέρα Βουλιαγμένης», όπου –εκτός απροόπτου- αναμένεται να καταλύσει ο Ομπάμα κατά την άφιξη του στη χώρα μας.

181546.jpg
Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, τα μέτρα για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ είναι πρωτοφανή, καθώς η περιοχή στον Αστέρα έχει μετατραπεί σε φρούριο από αέρα, ξηρά και θάλασσα.

181549.jpg
Ήδη από την Κυριακή, δεκάδες αστυνομικοί έχουν καταλάβει σημεία-κλειδιά στην περιοχή, αποκλείοντας ουσιαστικά τον χώρο του ξενοδοχείου, όπου πρόκειται να καταλύσει η Αμερικανική αποστολή, ενώ πάνοπλοι αστυνομικοί, περιπολικά και κλούβες των ματ έχουν περικυκλώσει το ξενοδοχείο.

181554.jpg
Στην θαλάσσια περιοχή της Βουλιαγμένης θα κολυμπούν συνέχεια βατραχάνθρωποι, ενώ σε κάθε βράχο σε κάθε κομμάτι της ακτής θα υπάρχουν πάνοπλοι αστυνομικοί. Κανείς δεν θα μπορεί να πλησιάσει στην περιοχή, ενώ σε πολλά σημεία έχουν τοιχοκολληθεί ανακοινώσεις της αστυνομίας που προειδοποιούν τους κατοίκους για τα μέτρα που θα ληφθούν, αλλά και για τα σημεία που δεν πρέπει να παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους.

181555.jpg
181556.jpg
181557.jpg
181558.jpg
181560.jpg
181563.jpg
181564.jpg
181565.jpg
181566.jpg

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΨΙΑ ΤΟΥ STAR KAI TOY BAΓΓΕΛΗ ΓΚΟΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ:

Στην αυτοψία που κάναμε από την θάλασσα με το ταχύπλοο σκάφος του εκπαιδευτή Πάνου Τρόβα εντοπίσαμε όπως βλέπετε στην ακτή του ξενοδοχείου μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, Αμερικάνους, μέλη των μυστικών υπηρεσιών να ελέγχουν εξονυχιστικά τον χώρο.

Ιδιοκτήτες σκαφών αλλά και εκπαιδευτές έχουν ενημερωθεί από το λιμενικό για την απαγόρευση απόπλου.

Τα σκάφη του λιμενικού θα περιπολούν 24 ώρες το 24ωρο την θαλάσσια περιοχή γύρω από τον Λαιμό της Βουλιαγμένης.

Στον κεντρικό δρόμο έχουν μπει απαγορευτικές κορδέλες που ειδοποιούν τους κατοίκους να απομακρύνουν τα αυτοκίνητα τους από σήμερα το βράδυ στις 10 γιατί σε διαφορετική περίπτωση παραμονεύει ο γερανός.

Το πρωί της Δευτέρας, συνεργεία του Δήμου απομάκρυναν τους κάδους απορριμμάτων για κάθε ενδεχόμενο. Το νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας παραμένει σε πλήρη ετοιμότητα μετά την χθεσινή επίσκεψη Αμερικανών που ζήτησαν να δουν τους χώρους. Αυτό για την περίπτωση χειρουργικού περιστατικού που δεν θα μπορεί να αντιμετωπιστεί από το ιατρικό επιτελείο που θα συνοδεύει τον Αμερικανό πρόεδρο.

Στο κέντρο πολιτισμού ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος εντοπίσαμε τα ίδια θωρακισμένα οχήματα που είδαμε λίγες ώρες νωρίτερα στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Σε όλους τους παράπλευρους δρόμους του κέντρου πολιτισμού στο Φάληρο είχαν μπει απαγορευτικές κορδέλες για την στάθμευση των αυτο��ίνητων για όσο χρονικό διάστημα θα παραμείνει ο Αμερικάνος πρόεδρος στην χώρα μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΣΤΑΚΟΣ την Τρίτη η Αθήνα ενόψει της έλευσης Ομπάμα – Το πρόγραμμα του Αμερικανού προέδρου

ΔΕΙΤΕ που απαγορεύονται πορείες και συγκεντρώσεις στην Αθήνα λόγω Ομπάμα

ΜΑΘΕΤΕ τα ΠΑΝΤΑ για το ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ «ΘΗΡΙΟ» που μεταφέρει τον Μπάρακ Ομπάμα

Ο Ομπάμα και οι πράκτορες του στο….Greece-Τα μέτρα, οι γιατροί του και το μενού με τις γαρίδες!

Ούτε πουλί δεν θα πετά ελεύθερο!ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σε ξηρά, θάλασσα και αέρα για τον Ομπάμα-ΒΙΝΤΕΟ

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: ΑΥΤΑ είναι τα σχολεία που θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ λόγω Ομπάμα