​Η τελική απόφαση για τον χώρο διαμονής του Αμερικανού προέδρου στην χώρα μας φαίνεται ότι παρθεί. Εκτός κάθε απροόπτου, ο Μπαράκ Ομπάμα θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής δεκάδες αστυνομικοί κατέλαβαν σημεία-κλειδιά στην περιοχή, αποκλείοντας ουσιαστικά τον χώρο του ξενοδοχείου, όπου πρόκειται να καταλύσει η Αμερικανική αποστολή. Πάνοπλοι αστυνομικοί, περιπολικά και κλούβες των ματ έχουν περικυκλώσει το ξενοδοχείο.

Στην κεντρική είσοδο του ξενοδοχείου είχαν ξεκινήσει οι πρώτες συσκέψεις με υψηλόβαθμα στελέχη των Αμερικανών και Ελλήνων ανώτατων αξιωματικών της αστυνομίας, που κάνουν αυτοψίες παντού.

Ο Αστέρας Βουλιαγμένης μετατρέπεται σε πραγματικό φρούριο από ξηρά, αέρα και θάλασσα.

Στην θαλάσσια περιοχή της Βουλιαγμένης θα κολυμπούν συνέχεια βατραχάνθρωποι, ενώ σε κάθε βράχο σε κάθε κομμάτι της ακτής θα υπάρχουν πάνοπλοι αστυνομικοί. Κανείς δεν θα μπορεί να πλησιάσει στην περιοχή, ενώ σε πολλά σημεία έχουν τοιχοκολληθεί ανακοινώσεις της αστυνομίας που προειδοποιούν τους κατοίκους για τα μέτρα που θα ληφθούν, αλλά και για τα σημεία που δεν πρέπει να παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους.

ΒΙΝΤΕΟ