​Δυναμικά συνεχίζει την δράση του το κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» όσον αφορά στις επανασυνδέσεις ρεύματος σε πολίτες, στους οποίους διακόπηκε η ηλεκτροδότηση εξαιτίας οφειλών προς την ΔΕΗ.

Τα μέλη του κινήματος συνεχίζουν να παρεμβαίνουν σε σπίτια και να ανοίγουν τα ρολόγια, δίνοντας ξανά φως σε ευπαθείς, κοινωνικές ομάδες.

Χθες, Πέμπτη μέλη του κινήματος βοήθησαν μια 65χρονη καρκινοπαθή στο Χαλάνδρι, η οποία ζει μαζί με την άνεργη κόρη της και το 13χρονο εγγόνι της. Η 65χρονη είχε μείνει δυο ημέρες χωρίς ρεύμα λόγω ενός χρέους 2.500 ευρώ προς την ΔΕΗ και χθες το βράδυ αναγκάστηκε να καλέσει τα μέλη του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ,προκειμένου να επανασυνδέσουν το ρολόι της ΔΕΗ, διατηρώντας το μετρητή της παροχής.

Πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 4 Νοεμβρίου τα μέλη του κινήματος επανασύνδεσαν ρεύμα σε πολύτεκνη οικογένειας με 5 παιδιά στη ΔΕΗ Μενιδίου, ενώ τον περασμένο μήνα, το κίνημα χάρισε φως και ρεύμα σε φτωχό, ηλικιωμένο συνάνθρωπό μας με σοβαρά προβλήματα υγείας στου Ζωγράφου και σε ηλικιωμένη φτωχή γυναίκα με σοβαρά προβλήματα υγείας.