​Βυθισμένα στο πένθος και τον θρήνο είναι τα Στύρα Ευβοίας, καθώς μετά τον τραγικό θάνατο της 42χρονης Γιάννας Παπαγεωργίου έξω από το μαιευτήριο πριν γεννήσει τα δίδυμα αγοράκια της, την τελευταία τους πνοή άφησαν και τα δύο βρέφη.

Σύμφωνα με το eviatop, τα δύο αγοράκια τα οποία είχαν γεννηθεί με καισαρική τομή και νοσηλεύονταν στη Εντατική Μονάδα Νεογνών στο νοσοκομείο Παίδων δεν τα κατάφεραν και πήγαν να συναντήσουν τη μητέρα τους, βυθίζοντας σε ανείπωτα σκοτάδια θλίψης τον πατέρα τους, Κ. Πηλιχό, ο οποίος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πόσο σκληρά τον χτύπησε η μοίρα.

181016103302_2176.jpg
Υπενθυμίζεται ότι η 42χρονη Γιάννα πριν από 20 μέρες περίπου ένιωσε μια αδιαθεσία λίγες μέρες πριν από τον προγραμματισμένο τοκετό της.

Σύμφωνα με το σύζυγό της, η σύζυγός του ανέβασε ξαφνικά πίεση και δεν αισθανόταν καλά. Αμέσως ειδοποιήθηκε ο γιατρός της, ο οποίος και της είπε να πάρει ένα χάπι και να ξαπλώσει. Δυστυχώς δεν υπήρξε καμία βελτίωση και η 42χρονη έχασε τις αισθήσεις της.

Έντρομος ο σύζυγός της τη μετέφερε στο μαιευτήριο, όπου θα γεννούσε ήταν όμως ήδη αργά. Η Γιάννα ήταν ήδη νεκρή και οι γιατροί έτρεξαν να φέρουν στον κόσμο με καισαρική τα δύο δίδυμα αγοράκια που κυοφορούσε.

Από εκείνη τη στιγμή, τα δύο αδελφάκια έδωσαν σκληρή μάχη για να κρατηθούν στη ζωή, όμως τελικά δεν τα κατάφεραν και άφησαν την τελευταία τους πνοή.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο σύζυγος της άτυχης Γιάννας: «Γιατί σε εμάς; Δεν μπορώ να το πιστέψω»

ΘΡΗΝΟΣ για τη 42χρονη Γιάννα-Θα γεννούσε τα δίδυμα παιδιά της,αλλά πέθανε έξω από το νοσοκομείο