​Συντετριμμένη είναι η οικογένεια του Ανδρέα Βγενόπουλου, ο οποίος έφυγε ξαφνικά τα ξημερώματα του Σαββάτου μετά από καρδιακή ανακοπή.

Ο επιχειρηματίας, πέθανε στις 03:30 ενώ μεταφέρθηκε ήδη νεκρός στο νοσοκομείο Υγεία. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σε στενό κλειστό οικογενειακό κύκλο σύμφωνα με επιθυμία της οικογένειας του.

1.jpg
Μέχρι το τέλος δίπλα του στάθηκε η δεύτερη σύζυγος του Ρίτα Σουβατζόγλου. Όσοι τους ήξεραν, μιλούσαν για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι ενώ εκείνη ήταν η μεγάλη του αδυναμία.

Ο έρωτας που ξεκίνησε από τα γραφεία της Marfin

Ο Ανδρέας και η Ρίτα γνωρίστηκαν στα γραφεία της άλλοτε νεοσύστατης Marfin. Εκείνος, είχε χωρίσει πριν λίγο καιρό από την πρώτη του σύζυγο και ήταν αφοσιωμένος στα δυο του παιδιά και στην δουλειά.

Περνούσε πολλές ώρες στην εταιρία… Μια μελαχρινή και δυναμική δικηγόρος, του κεντρίζει το ενδιαφέρον και καταφέρνει να μπει για τα καλά στην ζωή του. Αυτή η γυναίκα θα γινόταν η δεύτερη και τελευταία σύζυγός του Ρίτα Σουβατζόγλου.

andreas-vgenopoulos.jpg
Κατάφερε να γίνει το δεξί χέρι του επιχειρηματία! Περνούσαν πολλές ώρες μαζί και έτσι γεννήθηκε και ένας μεγάλος έρωτας, ο οποίος επισφραγίστηκε με τον καλύτερο τρόπο, έναν αθόρυβο γάμο.

Παντρεύτηκαν το 2005 σε ιδιωτικό παρεκκλήσι με παρόντες μόνο τους κουμπάρους και τα παιδιά που είχαν αποκτήσει από τους προηγούμενους γάμους τους.

Από εκείνο το σημείο και στη συνέχεια, η καθημερινότητά τους κυλούσε με πολλή... δουλειά. Πήγαιναν μαζί στον όμιλο των εταιρειών του Ανδρέα Βγενόπουλου από το πρωί κι έφευγαν σχεδόν νύχτα.

7c2c14da85c6ee00a98253a575c981b3.jpg
Τότε επέστρεφαν στο καταφύγιό τους, στην Εκάλη! Εκεί χαλάρωναν και περνούσαν όμορφες στιγμές με τα παιδιά τους. Όλα αυτά μέχρι τα ξημερώματα… όταν εκείνος έφυγε για πάντα!