​Ένα ράκος είναι ο πατριός του 10χρονου μαθητή από το Βόλο, ο οποίος έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης με αιχμηρό αντικείμενο από τρεις συμμαθητές του.

«Είμαι κλονισμένος από το περιστατικό! Δεν μπορώ ακόμη να πιστέψω αυτό που έχει συμβεί», δήλωσε στη Freddo ο πατριός του μαθητή, ο οποίος είναι αστυνομικός ο ίδιος, φρουρός βουλευτή του νομού Μαγνησίας και εκείνος που κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

«Είμαι σοκαρισμένος. Αυτή τη στιγμή είμαι με χάπια για την πίεση. Είμαι κλινήρης. Έχω καταγγείλει το περιστατικό στην ασφάλεια Βόλου», είπε με τρεμάμενη φωνή και συνέχισε:

«Το παιδί το παρακολουθεί παιδοψυχολόγος. Προσπαθούμε να συνέλθουμε. Ξέρετε το σοκ είναι μεγάλο. Χίλια συγγνώμη αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατριός του 10χρονου κατήγγειλε στην ασφάλεια ότι συμμαθητές του γιου του στο δημοτικό σχολείο Πορταριάς τον βίασαν με ένα κατσαβίδι, κάτι που επιβεβαίωσε και η ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε το παιδί.

Μάλιστα το αγοράκι, που πηγαίνει στην Τετάρτη τάξη του Δημοτικού τον τελευταίο καιρό δεχόταν άγριο bullying από δύο αγόρια κι ένα κορίτσι της Έκτης Δημοτικού, οι οποίοι είχαν μετατρέψει την καθημερινότητά του σε κόλαση.

Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί μέχρι πού μπορούσαν να φτάσουν. Μέχρι που στις 24 Οκτωβρίου τον ανάγκασαν να πάει μαζί τους στις τουαλέτες κι εκεί βίασαν το αγοράκι με ένα κατσαβίδι.

Ο 10χρονος επέστρεψε το μεσημέρι στο σπίτι του σε άσχημη σωματική και ψυχολογική κατάσταση, κλείστηκε στο δωμάτιό του και αρνήθηκε να μιλήσει στους δικούς του, λέγοντάς τους μόνο ότι δε θέλει να ξαναπάει στο σχολείο.

Μετά από επίμονες ερωτήσεις του πατριού του όμως, το παιδί με μισόλογα του είπε τις είχε συμβεί, κι εκείνος συγκλονισμένος έσπευσε να το καταγγείλει.

Ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος των τριών μαθητών, ενώ και τα τέσσερα παιδιά έχουν αλλάξει σχολικό περιβάλλον και παρακολουθούνται από ειδικούς παιδοψυχολόγους της αστυνομίας.

Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό περιστατικό bullying που έχει συμβεί στο συγκεκριμένο σχολείο, καθώς ένα αντίστοιχο περιστατικό είχε σημειωθεί στο παρελθόν και υπάρχει και αναφορά των γονέων στο υπουργείο Παιδείας.

Διαβάστε επίσης:

ΦΡΙΚΗ στο Βόλο! 10χρονος κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συμμαθητές του με αιχμηρό αντικείμενο