​Με περιπολικά αυτοκίνητα που είναι ερείπια και γραφεία πνιγμένα στα σκουπίδια, το προσωπικό της ελληνικής αστυνομίας προσπαθεί να κάνει όπως - όπως την δουλειά του, με αυταπάρνηση.

Η κάμερα του Star και ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Μπούσιος εντόπισαν περιπολικό με άθλια καθίσματα, το κοντέρ του οποίου γράφει 400.000 χλμ.

Για συνεργείο τους μάλιστα, έχουν το… "φιλότιμο", καθώς κάνουν τις όποιες επισκευές με χρήματα από την τσέπη τους, χωρίς κρατικά κονδύλια.

Τι γίνεται όμως όταν οι συνθήκες απαιτούν να καταδιώξουν έναν ύποπτο με αυτοκίνητα που τα κοντέρ τους θυμίζουν αποστάσεις διαστήματος;

Σε τέτοιες περιπτώσεις κάνουν τον σταυρό τους!

Στο αστυνομικό τμήμα της Κυψέλης, οι τουαλέτες για πολίτες και αστυνομικούς είναι άθλιες! Και δεν είναι το μόνο ΑΤ που αντιμετωπίζει πρόβλημα καθαριότητας.

Ακόμη και στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) τα σκουπίδια στα σκαλιά κάνουν "πάρτι". Εδώ και μήνες το θέμα με την καθαριότητα δεν έχει λυθεί και τώρα πια υπάρχουν και προβλήματα υγείας.

Με πρωτοβουλία της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αθηνών, ελεγκτές από την Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντολογικής Υγιεινής πήγαν στο κτίριο της ΓΑΔΑ και έκαναν αυτοψία. Τις επόμενες μέρες αναμένεται η έκθεση των ελεγκτών υγείας με τους αστυνομικούς να είναι έτοιμοι να στραφούν κατά παντός υπευθύνου.

ΒΙΝΤΕΟ STAR