​Ένα εκκλησάκι στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη έχτισε η οικογένεια του στην Κρήτη. Ο πατέρας του αδικοχαμένου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής των Ιωαννίνων, ο κύριος Ανδρέας έφτιαξε πολύ κοντά στο σπίτι της οικογένειας μια... εκκλησία αφιερωμένη στη μνήμη του παιδιού του.

ekklisaki.jpg

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής του Star «Αλήθειες με την Ζήνα», o πατέρας του Βαγγέλη, βγαίνει κάθε πρωί και το χαζεύει, σαν να βλέπει τον γιο του.

Στο χωριό Σελί της Κρήτης, εκεί όπου είναι θαμμένος ο Βαγγέλης, χτίζεται ο χριστιανικός ναός, δίπλα από το πατρικό σπίτι του παιδιού. Στην πέτρινη εκκλησία, που κατασκευάζεται ακόμη και δεν έχει ολοκληρωθεί, ξεχωρίζουν τα αρχικά γράμματα του παιδιού.

ekklisaki2.jpg

ekklisaki3.jpg
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ακόμη δεν είναι γνωστό το όνομα του Αγίου που θα δώσει στο εκκλησάκι η οικογένεια, ενώ δεν αποκλείεται να αφιερωθεί στον "Ευαγγελισμό της Θεοτόκου" και λόγω του ονόματος του Βαγγέλη.

Πρόκειται για μια πολύ συγκινητική κίνηση, καθώς στο συγκεκριμένο εκκλησάκι θα πραγματοποιούνται τα μνημόσυνα του αδικοχαμένου φοιτητή, ενώ εκεί θα μπορεί να ανάβει όποιος θέλει ένα κεράκι για τον Βαγγέλη.

ekklisaki4.jpg
Δείτε επίσης:

Διεκόπη η δίκη για την υπόθεση Γιακουμάκη-Το τηλεφώνημα από το γραφείο της Βουλής

«Πόλεμος» μετά τις αιχμές Κούγια κατά Νικολούλη-Τσούκαλη!Τι απαντά ο φοιτητής από τη Βραζιλία

ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ στην υπόθεση του Γιακουμάκη- Ο εισαγγελέας ζήτησε έρευνα για δολοφονία από πρόθεση

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στη δίκη Γιακουμάκη-ΑΙΧΜΕΣ Κούγια κατά Νικολούλη και Τσούκαλη-ΒΙΝΤΕΟ