​Στα πρόθυρα λουκέτου βρίσκονται τα χειρουργεία του νοσοκομείου Λαμίας λόγω έλλειψης αναισθησιολόγων.

Όπως θα δείτε στην αυτοψία του Star και του Βαγγέλη Γκούμα, ο διοικητής του νοσοκομείου άλλα και οι γιατροί εκπέμπουν σήμα κίνδυνου για τις ζωές των ασθενών, πολλές από τις οποίες κινδυνεύουν.

Πίσω από την εικόνα των άδειων χειρουργείων του νοσοκομείου Λαμίας κρύβεται μια τραγική αλήθεια, καθώς η λειτουργία τους έχει ανασταλεί λόγω έλλειψης αναισθησιολόγων.

Η κραυγή αγωνίας έρχεται από τον ίδιο τον διοικητή του νοσοκομείου ο οποίος υποστηρίζει ότι μόνο έκτακτα περιστατικά και αυτά περιορισμένα μπορούν χειρουργηθούν.

Στο νοσοκομείο υπήρχαν 4 αναισθησιολόγοι από τους οποίους λόγω ασθένειας απέμεινε μόνο ένας. Αλλά και αυτός κατέρρευσε λόγω συνεχών εφημεριών. Έτσι ζητήθηκε αναισθησιολόγος από νοσοκομείο της Θήβας.

Ο διοικητής του νοσοκομείου ζήτησε με ανακοίνωση του οι ασθενείς να διακομίζονται σε άλλα νοσοκομεία της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στέρεας Ελλάδας.

Η αυτοψία του Star συνεχίστηκε και στα εξωτερικά ιατρεία όπου οι γιατροί εξυπηρετούν τους ασθενείς ξεπερνώντας τα όριά τους.

Η υγεία νοσεί και δυστυχώς το μόνο που ακούν γιατροί και νοσηλευτές είναι υποσχέσεις από τους υπεύθυνους του υπουργείου Υγείας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.