​Είχε συγκλονίσει προ ημερών μια ανείπωτη τραγωδία στην Ημαθία όπου μια κοπέλα μόλις 18 χρονών, έπεσε στις σιδηροδρομικές γραμμές για να δώσει τέλος στη ζωή της. Δημοσίευμα εφημερίδας φέρνει στο φως νέες αποκαλύψεις που πραγματικά σοκάρουν!

Το τρένο παρέσυρε το σώμα της άτυχης νεαρής διαμελίζοντάς το. Στη συνέχεια αποκαλύφθηκε πως η 18χρονη, προέβη στο απονενοημένο διάβημα εξαιτίας του αναπάντεχου χαμού του συνομήλικου αγοριού της.

Το αγόρι της έχασε τη ζωή του το απόγευμα της 21ης Σεπτεμβρίου στην Κορυφή Ημαθίας. 37 ημέρες μετά η 18χρονη αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της με τον ίδιο τραγικό τρόπο.

291016121638_8972.jpg

Δημοσίευμα της Freddo, αποκαλύπτει τους λόγους που οδήγησαν το 18χρονο αγόρι της αδικοχαμένης κοπέλας στην αυτοκτονία. Ο νεαρός, πριν από ενάμιση χρόνο είχε πέσει θύμα βιασμού από 45χρονο παιδόφιλο στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα, ο δράστης που είναι ιδιοκτήτης εταιρείας με ηχοσυστήματα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, την ερχόμενη εβδομάδα, θα καθόταν στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Το εν λόγω περιστατικό, σημάδεψε την ψυχή του αγοριού, που δεν μπορούσε να το ξεπεράσει και τελικά αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η 18χρονη που ήταν πολύ δεμένη με τον νεαρό, μην αντέχοντας τον αποχωρισμό από τον φίλο της, ακολούθησε τα βήματά του…

Επιβιβάστηκε στο τρένο της γραμμής και από τη Θεσσαλονίκη κατευθύνθηκε στην Αλεξάνδρεια της Ημαθίας. Όταν αποβιβάστηκε, χωρίς δεύτερη σκέψη, έπεσε στον πρώτο συρμό που βρήκε μπροστά της και ο οποίος εκείνη τη στιγμή διέσχιζε με ταχύτητα τις σιδηροδρομικές γραμμές, με αποτέλεσμα να διαμελιστεί. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η τσάντα της και τα γυαλιά της, βρέθηκαν μερικά μέτρα μακριά από το άψυχο σώμα της.

Μάλιστα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η μικρή αυτοκτόνησε σχεδόν στο ίδιο σημείο όπου είχε αυτοκτονήσει και ο φίλος της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΡΑΓΩ��ΙΑ στην Ημαθία: Τρένο παρέσυρε και διαμέλισε νεαρή κοπέλα!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ στην Ημαθία: Η 18χρονη έπεσε στις γραμμές του τρένου όπως και ο φίλος της