Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 60χρονος συνταξιούχος αστυνομικός και υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στη Μεσσηνία το 2010, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία ενός ιδιοκτήτη γυμναστηρίου το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής, στην συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου σε απόσταση αναπνοής από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ).

star.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος, υποστήριξε στην απολογία του ότι βρισκόταν σε άμυνα και πως το θύμα του επιτέθηκε με ένα αλουμινένιο σωλήνα και ξύλινη αυτοσχέδια ασπίδα, στήνοντάς του ενέδρα.

Επιπλέον, ο κατηγορούμενος τόνισε πως πάνω στον καυγά με το θύμα, ο τελευταίος τον χτύπησε με τον σωλήνα με αποτέλεσμα το χέρι του πάνω στη συμπλοκή να αλλάξει φορά και να πυροβολήσει προς το θύμα. Μάλιστα, επισήμανε σύμφωνα με πληροφορίες πως την πρώτη φορά πυροβόλησε στον αέρα. Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν ήθελε να τον σκοτώσει.

«Δέχθηκα απρόκλητη επίθεση από το θύμα», φέρεται να υποστήριξε ο κατηγορούμενος. Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε δε, πως είχαν με το θύμα διάφορες ��όγω των καμερών που είχε τοποθετήσει στο γυμναστήριο.

star2.jpg

Ο δικηγόρος του Νικόλαος Στούμπας τόνισε πως υπήρχαν προστριβές για τις κάμερες, και πως το θύμα τον είχε απειλήσει, καθώς ο κατηγορούμενος είχε κάνει καταγγελίες στις αρμόδιες αρχές για το ζήτημα. «O πελάτης μου έχει μετανιώσει, λέει ότι μακάρι να μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω», τόνισε ο κ.Στούμπας.

Όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr, αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν πως στο παρελθόν ο συνταξιούχος αστυνομικός πήγαινε στο γυμναστήριο του θύματος και δημιουργούσε προβλήματα, παρενοχλώντας με χυδαία σχόλια τις γυναίκες που βρίσκονταν εκεί, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να του έχει απαγορεύσει την είσοδο.

star3.jpg

Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία.

Δείτε επίσης:

Μετανιωμένος δήλωσε στον Εισαγγελέα ο συνταξιούχος αστυνομικός για τον φόνο του γυμναστή