​Σάλος έχει προκληθεί με την χυδαία επίθεση, που εξαπέλυσε ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Χριστόφορος Βερναρδάκης στον Πρόεδρο του Συλλόγου Παραολυμπιονικών και πρώην στέλεχο του ΣΥΡΙΖΑ, Σίμο Παλτσανιτίδη, τον οποίο χαρακτήρισε «φασιστάκι της πλάκας» και ««ρατσιστοειδή τύπο».

Αφορμή για το παραπάνω, στάθηκε ένα σχόλιο που έκανε ο παραολυμπιονίκης, κάτω από μία ανάρτηση του Χριστόφορου Βερναρδάκη, γράφοντας χαρακτηριστικά πως στο Σύριζα «πάνε πιο δεξιά από το δεξιά με τον δικό τους ρυθμό» και πως ξεπουλάνε ιδανικά, πατρίδα και Έθνος.

241016171138_8700.jpg

«Δεν χρειάζεται να σχολιάσω εγώ αυτό που έγραψε ο Χρισ��όφορος Βερναρδάκης. Όλοι μας κάνουμε λάθη, το θέμα όμως είναι να τα αναγνωρίζουμε και να ζητάμε συγγνώμη.Εγώ βλέπω πως δεν έχει μπει σ’ αυτή τη διαδικασία μιας και η ανάρτησή του(σ.σ: εννοεί με τα υβριστικά σχό��ια), συνεχίζει να υπάρχει στο facebook. Θέλω να επανορθώσει γι’ αυτό που είπε και να μου ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Να μπει στην προσωπική του σελίδα στα social media και να το κάνει. Δεν βλέπω όμως να έχει γίνει κάτι τέτοιο» είπε στο star.gr o Σίμος Παλτσανιτίδης και συμπλήρωσε:

«Με είπε φασιστάκι της πλάκας, τον προσκαλώ λοιπόν να βγούμε μαζί σε ένα τηλεοπτικό πάνελ για να δούμε ποιος από τους δύο είναι ήρωας και αγωνιστής της ζωής. Τότε θα καταλάβει πως δεν είμαι φασιστάκι».

Ο Σίμος Παλτσανιτίδης αν και υπήρξε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μας αποκάλυψε πως δεν γνωρίζει προσωπικά τον Χριστόφορο Βερναρδάκη.

«Δεν τον γνωρίζω, δεν έχουμε βρεθεί ποτέ από κοντά, αν και ήμουνα και εγώ στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ήξερα καν τι Υπουργός είναι. Μετά έμαθα πως είναι αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών».

Ρεπορτάζ: Μαλέλλη Δέσποινα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιος είναι ο Ολυμπιονίκης με αναπηρία τον οποίο αποκάλεσε «φασιστάκι της πλάκας» ο Βερναρδάκης

ΣΑΛΟΣ με Βερναδάκη! Αποκάλεσε «φασιστάκι της πλάκας» τoν Πρόεδρο των Ολυμπιονικών με Αναπηρία