​Τον γάμο των ονείρων τους στη Σαντορίνη θέλησαν να ζήσουν ο Στίβεν και η Όλγα Κέρσο και για το λόγο αυτό δεν δίστασαν να πληρώσουν 40.000 λίρες και να ταξιδέψουν από τη Μόσχα στο υπέροχο νησί των Κυκλάδων για να παντρευτούν με θέα το ηφαίστειο.

Δυστυχώς όμως ο γάμος τους βγήκε ξινός, αφού το ερωτευμένο ζευγάρι έπεσε θύμα ληστείας.

sant3_0.jpg

Όπως είπαν στη Mirror οι νεόνυμφοι όλα ξεκίνησαν μετά τη γαμήλια δεξίωση. Οι νεόνυμφοι θα περνούσαν την πρώτη νύχτα του γάμου τους σε μια υπερπολυτελή βίλα αξίας 600 λιρών τη βραδιά, όμως συνειδητοποίησαν ότι κάποιος τους είχε κλέψει την τσάντα με όλα τα προσωπικά τους αντικείμενα.

«Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι μέσα στην τσάντα ήταν το διαβατήριο του Steven. Αν κάποιος μου προσέφερε όλα τα λεφτά του κόσμου, θα έλεγα όχι. Θέλω απλά πίσω τη νύχτα γάμου μου, αυτή που είχα ονειρευτεί. Χάσαμε όλες μας τις φωτογραφίες από το γάμο. Δεν είναι τα πράγματα που χάσαμε. Είναι τόσες αναμνήσεις που κανείς δεν θα μας δώσει πίσω», είπε η Όλγα.

sant1_0.jpg

Μάλιστα τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγός της, είπαν πως η αστυνομία του νησιού εμφανίστηκε απρόθυμη να τους βοηθήσει με την έκδοση διαβατηρίου, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να πάνε μέχρι την Κρήτη στο βρετανικό προξενείο για να βγάλουν ένα προσωρινό.

sant2_0.jpg

Το ζευγάρι προσπαθεί να ξεχάσει τη δυσάρεστη αυτή εμπειρία και απολαμβάνει όμορφες οικογενειακές στιγμές στο Μόναχο, όπου εργάζεται ο Στίβεν.