​Σε ατμόσφαιρα οδύνης κηδεύτηκε στον Απιδεώνα Αχαΐας, η 18χρονη Μαρία Καρυώρη, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή εξαιτίας ενός αγνώστου αιματώματος στον εγκέφαλο, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.

Τραγικές φιγούρες οι δυο της γονείς, αλλά και όλη της η οικογένεια που δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα ότι η χαμογελαστή Μαρία δεν είναι πια στη ζωή.

maria2 (1).jpg

Η Μαρία είχε αποφοιτήσει από το 2ο Λύκειο Πάτρας και ήταν φοιτήτρια στην Κρήτη. Μάλιστα δεκάδες είναι τα μηνύματα φίλων της που την αποχαιρετούν στη σελίδα της στο Facebook.

Συγκινητικό είναι το μήνυμα της φίλης της Κικής Τζελάτη με την οποία εργάζονταν μαζί στην Ελούντα της Κρήτης.

«Υποσχέθηκα να αναρτήσω αυτή την φωτογραφία στο τέλος. Το τέλος ήρθε...κάποια όμως λείπει… Εν σώματι μόνο, διότι στις καρδιές μας και συγκεκριμένα στην δική μου θα είναι πάντα!!

maria3 (1).jpg

Να με συγχωρέσεις μόνο μικρή μου διότι δεν κατάφερα να γυρίσουμε μαζί πίσω... έτσι όπως ήρθαμε... να με συγχωρέσεις που σήμερα δεν κατάφερα να είμαι δίπλα σου, σε αυτό που όλοι ονομάζουμε "τελευταίο ταξίδι"...Πιστεύω πως εκεί πάνω θα κάνεις πολλά!!

5.jpg

Δεν θα μπορούσα να είμαι εκεί...αδυνατώ να το πιστέψω...Προτιμώ να κρατήσω στο μυαλό μου το μικρό αυτό κορίτσι με το Υπέροχο, Λαμπερό, Αληθινό και Μοναδικό χαμόγελο!!Θα ��ου πω μονάχα ένα "Τα Λέμε" μικρή μου Μαρία Καρυώρη....κάποια μέρα, που μόνον ο Κύριος γνωρίζει, θα βρεθούμε πάλι», έγραψε.

Διαβάστ�� επίσης:

ΘΡΗΝΟΣ στην Πάτρα για το χαμό της 18χρονης Μαρίας-«Έφυγε» ξαφνικά για τη γειτονιά των αγγέλων