​Ένας καβγάς, όπως καταγγέλλουν οι γιατροί και οι νοσηλευτές, ανάμεσα στο υπουργείο Υγείας και την διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ, που εδώ και λίγες ώρες αποτελεί παρελθόν έχει σαν αποτέλεσμα να μένουν απλήρωτοι.

"Γιατί μένουν απλήρωτοι γιατροί και νοσηλευτές που προσλήφθηκαν μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ και καλύπτουν ανάγκες του ΕΣΥ και συγκεκριμένα των ΜΕΘ;"

«Οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι είναι απλήρωτοι, λόγω της καθυστέρησης και της εμπλοκής που υπάρχει με την απόφαση του υπουργείου να μην αναγνωρίσει τον κύριο Γιαννόπουλο, αλλά και λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων κατά το τελευταίο δίμηνο», δήλωσε στο Star ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων, ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτης Πουλής.

Με τις ��αθημερινές υποχρεώσεις να τρέχουν, γιατροί και νοσηλευτές ζητούν το αυτονόητο. Πρώτον, να αμείβονται στην ώρα τους και δεύτερον να αναγνωριστεί η προϋπηρεσία τους.

Αργά το απόγευμα της Πέμπτης δημοσιεύθηκε στην Διαύγεια η απόφαση του υπουργείου Υγείας για την αποπομπή του Θανάση Γιαννόπουλου από την ηγεσία του ΚΕΕΛΠΝΟ, ο οποίος βρισκόταν εκεί με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Δείτε επίσης:

Γιαννόπουλος:ΤΑΥΡΟΣ ΕΝ ΥΑΛΟΠΩΛΕΙΟ μετά τη 2η αποπομπή του από το ΚΕΕΛΠΝΟ-Τι απαντά στον Πολάκη