​Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο σύζυγος της άτυχης Γιάννας Παπαγεωργίου, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή, πηγαίνοντας στο μαιευτήριο για να γεννήσει τα δίδυμα αγοράκια που κυοφορούσε.

«Γιατί σε εμάς; Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν μπορώ να πιστέψω τι έχει συμβεί! Δυσκολευτήκαμε να κάνουμε παιδιά. Τώρα τα παιδιά χαροπαλεύουν και η γυναίκα μου δεν είναι εδώ», είπε ο σύζυγος της 42χρονης στην εφημερίδα Freddo.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί. Δεν το χωράει το μυαλό μου, πήγαιναν όλα καλά», συνέχισε ο Κωνσταντίνος Πηλιχός λίγες ώρες αφότου αποχαιρέτισε για τελευταία φορά τη σύζυγό του.

Όπως είπε, η Γιάννα δυσκολεύτηκε πολύ να μείνει έγκυος και δυστυχώς η μοίρα της επεφύλασσε το πιο σκληρό τέλος, αφού δεν μπόρεσε να αντικρίσει τα αγγελούδια της και να χαρεί τη μητρότητα.

Η άτυχη γυναίκα μαζί με το σύζυγό της είχαν έρθει στην Αθήνα, από τα Νέα Στύρα, όπου έμεναν, καθώς στις 20 Οκτωβρίου έμπαινε στο μήνα της και ήθελε να είναι κοντά στο γιατρό της.

Ανέβασε όμως υψηλή πίεση που έφτασε στο 22 και άρχισε να μην αισθάνεται καλά.

«Πήραμε το γιατρό της και μας είπε να πάρει ένα χάπι και να ξαπλώσει. Δεν βλέπαμε καμία βελτίωση. Άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της και νόμισα πως λιποθύμησε», είπε ο σύζυγός της.

181016103302_2176.jpg

Ιατρικές πηγές όμως που επικαλείται η εφημερίδα, αναφέρουν ότι όπως προκύπτει από τα στοιχεία της νεκροτομής, η γυναίκα δεν είχε λιποθυμήσει, αλλά ήταν ήδη μία ώρα νεκρή όταν έφτασε σε γνωστό ιδιωτικό μαιευτήριο και εκτιμάται ότι πέθανε μέσα στο αυτοκίνητο την ώρα που τη μετέφεραν στο νοσοκομείο.

«Της μιλούσα και δεν απαντούσε. Δε θυμάμαι πολλά. Είναι μεγάλο το σοκ. Την πήρα και την πήγα στο μαιευτήριο όπου είχε προγραμματίσει να γεννήσει. Δεν μπορώ να πιστέψω ακόμα ότι είναι νεκρή. Δεν ξέρω τι έγινε; Πώς έγινε», είπε ο σύζυγος της 42χρονης.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο γυναικολόγος της γυναίκας βρισκόταν σε συνέδριο στο εξωτερικό και τη συμβούλευσε μέσω τηλεφώνου, χωρίς να την παραπέμψει σε κάποιον συνάδελφό του για να την εξετάσει.

Αυτό είναι που έχει εξοργίσει και τους συγγενείς της Γιάννας, οι οποίοι και του ζήτησαν το λόγο για το χαμό της.

Όσο για τα δίδυμα αγοράκια που ήρθαν στον κόσμο με καισαρική τομή κι ενώ η μητέρα τους ήταν νεκρή; Όπως είπε ο τραγικός πατέρας βρίσκονται στην εντατική μονάδα νεογνών στο νοσοκομείο Παίδων.

«Τα παιδιά έχουν μεταφερθεί στο Παίδων. Θα πάω κι εγώ να δω τι γίνεται και να κανονίσω κάποιες διαδικαστικές εκκρεμότητες. Δεν ξέρω για τι να πρωτοκλάψω. Η γυναίκα μου έφυγε και τα παιδιά μου κινδυνεύουν. Δεν ξέρετε σε τι κατάσταση είμαι. Μακάρι να μη μάθει ποτέ κανείς πώς είμαι τώρα, να μη βρεθεί άλλος στη θέση μου», είπε ο κ. Πηλιχός.

Όπως είπε μάλιστα το ένα από τα δίδυμα είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και η ζωή του διατρέχει μεγάλο κίνδυνο, καθώς έμεινε για πολλή ώρα χωρίς οξυγόνο.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα πάθαινα κάτι τέτοιο, ούτε στον πιο άσχημο εφιάλτη μου. Τα είχαμε ετοιμάσει όλα. Έχουμε φτιάξει το δωμάτιό τους. Κάθομαι και κοιτάω ένα άδειο παιδικό δωμάτιο, τα παιδιά μου κινδυνεύουν και η γυναίκα μου δεν είναι εδώ», είπε.

Διαβάστε επίσης:

ΘΡΗΝΟΣ για τη 42χρονη Γιάννα-Θα γεννούσε τα δίδυμα παιδιά της,αλλά πέθανε έξω από το νοσοκομείο