​Αυτό είναι το σημείο της τραγωδίας -κοντά στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων-, όπου κατέπεσε το μεσημέρι της Κυριακής και βρέθηκε το πρωί της επόμενης ημέρας, το μοιραίο Τσέσνα. Ήδη εμπειρογνώμονες ερευνούν τα αίτια για την πτώση του αεροσκάφους, τη ��ορά της πτώσης στο σημείο πρόσκρουσης, και φυσικά αν υπήρξε μηχανική βλάβη.

800800_1.jpg

Στο αεροσκάφος επέβαιναν ο 32χρονος εκπαιδευτής Σωτήρης Αντωνόπουλος και ο 53χρονος εκπαιδευόμενος Νίκος, το επίθετο του οποίου δεν έχει δημοσιοποιηθεί, επειδή η οικογένεια δεν θέλει να γίνει γνωστό.

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της νεκροψίας ως αιτία θανάτου τους, είναι η απανθράκωση. Τα πτώματα των δυο πιλότων δεν μπορούν να αναγνωριστούν και για το λόγο αυτό, η ταυτοποίησή τους θα γίνει με τη μέθοδο του DNA.

900900.jpg

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή και οι δυο έφεραν κακώσεις, ωστόσο η αιτία του θανάτου τους είναι από τη φωτιά, η οποία εκδηλώθηκε στο αεροπλάνο μετά την πτώση του.

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο προκειμένου να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση διεκομίσθησαν οι σοροί που ανασύρθηκαν το μεσημέρι από το μοιραίο Τσέσνα που εντοπίστηκε στην περιοχή των ορεινών της Αχαίας.

10001000.jpg

Να υπενθυμίσουμε πως τα συντρίμια βρέθηκαν πριν τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 3χλμ. βόρεια από το χώρο στάθμευσης του Χιονοδομικού Κέντρου στο Χελμό.

Πηγή: tempo24

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόνο στο star.gr-ΟΛΗ η αλήθεια για το ΜΟΙΡΑΙΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ που έπεσε και τον 32χρονο χειριστή του

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ star.gr- ΑΥΤΟΣ είναι ο δεύτερος επιβάτης του ΜΟΙΡΑΙΟΥ Τσέσνα!

ΜΟΝΟ στο star.gr: «Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι πέθανε ο Σωτήρης. Είναι ο ήρωας μας»