​Παράταση στην αγωνία χιλιάδων εργαζομένων στα Μέσα Ενημέρωσης, δίνει η ολοκλήρωση χωρίς απόφαση και της δεύτερης διάσκεψης της Ολομέλειας του Συμβουλίου Επικρατείας για το θέμα των τηλεοπτικών διακοπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR μάλιστα, δεν ελήφθη απόφαση ούτε καν για το τυπικό σκέλος της υπόθεσης, αν δηλαδή έχουν ασκηθεί νομίμως οι προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών.

Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι υπάρχουν πολλές και αντικρουόμενες απόψεις στη διάσκεψη των δικαστών.

Η διάσκεψη άρχισε στις 9.45 το πρωί. Στις 10.15 μετά από δυο τηλεφωνήματα σε εφημερίδες για τοποθέτηση βόμβας στο Συμβούλιο Επικρατείας, η διάσκεψη εκ των πραγμάτων διακόπηκε. Η αστυνομία απέκλεισε τον χώρο, ήρθαν τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά και μετά από 1 ώρα η ηρεμία αποκαταστάθηκε. Στις 11.40 οι δικαστές ξαναμπήκαν στην αίθουσα διασκέψεων και παρέμειναν μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι.

Όπως ειπώθηκε η διακοπή αφορούσε ένα δεκάλεπτο διάλειμμα και θα επανέρχονταν για να ψηφίσουν αν θα μπουν στην ουσία της υπόθεσης. Όταν επανήλθαν παρέμειναν μόλις πέντε λεπτά και αποχώρησαν χωρίς να ψηφίσουν.

Αυτό που περιμένουν όλοι είναι να οριστεί σύντομα μια διάσκεψη από τον πρόεδρο του δικαστηρίου κύριο Σακελλαρίου ώστε να τεθεί τέλος σε αυτή την ομηρία χιλιάδων εργαζομένων σε τηλεοπτικούς σταθμούς.