Στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Δράμας, δόθηκαν οι φωτογραφίες ενός 52χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 23/09/2016 για τον βιασμό μιας 17χρονης και την αποπλάνησης μιας 12χρονης.

Ο 52χρονος που ονομάζεται Τσολερίδης Σάββας (του Ηλία και της Μαρίας), γεννήθηκε το 1964 στη Δράμα. Συνελήφθη έπειτα από ένταλμα του Ανακριτή Δράμας, ενώ του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποιν��ς πράξεις του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένου και σε απόπειρα, της αποπλάνησης παιδιού που συμπλήρωσε τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη, της παράνομης οπλοκατοχής και της παράνομης διακίνησης ναρκωτικών με τη μορφή της προσφοράς.

viastis.jpgfwtografia-viasti.jpg

Σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική Διάταξη η δημοσιοποίηση επιτρέπεται στα έντυπα και ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε. για χρονικό διάστημα δεκαπέντε ημερών με σκοπό την προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, οι πολίτες παρακαλούνται να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 25210-55282 και 25210-31111 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση ta . dramas . gda @ astynomia . gr του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ:

Ο 52χρονος, συνάντησε τυχαία τις ανήλικες το καλοκαίρι, στην πόλη της Δράμας. Πρώτα γνώρισε την 17χρονη, την οποία έπεισε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του, με κεράσματα και μικροποσά και εκεί της επιτέθηκε και την βίασε.

Το ίδιο προσπάθησε να κάνει και σε βάρος της 12χρονης που είδε σε ένα πάρκο, όμως εκείνη τράπηκε σε φυγή. Και οι δύο ανήλικες είπαν στους γονείς τους τι τους συνέβη και κατήγγειλαν τα περιστατικά στον εισαγγελέα.