​Συγκλονίζει η επιστολή της εισαγγελέως Εφετών, Γεωργίας Τσατάνη, η οποία το βράδυ της Τετάρτης έγινε στόχος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

(Η εισαγγελέας)

131016123147_7936.png
Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η έκρηξη που έγινε στην οδό Ιπποκράτους 122 (όπου βρίσκεται και η κατοικία της εισαγγελέως Εφετών), κατέστρεψε όλη την γύρω περιοχή, αλλά και το βιβλιοπωλείο «Ελεύθερη Σκέψις» το οποίο συστεγαζόταν στην πολυκατοικία.

175146.jpg
Αυτό όμως που σοκάρει, είναι η επιστολή ντοκουμέντο που είχε στείλει η Γεωργία Τσατάνη στην ΕΛ.ΑΣ από τις 24 Σεπτεμβρίου, προειδοποιώντας πως κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα της ίδιας και της οικογένειας της από τρομοκράτες, μετά την απόφαση να αποσυρθούν οι φρουροί της.

175115.jpg
Ζητώντας να ανακληθεί αυτή η απόφαση, η Γεωργία Τσατάνη έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου, καθιστώντας υπεύθυνη την ΕΛ.ΑΣ για ο,τι συμβεί από εδώ και στο εξής.

175122.jpg
Μερικές ημέρες μετά, η επιστολή αποδείχτηκε προφητική, καθώς όντως η εισαγγελέας βρέθηκε στο στόχαστρο της οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

175124.jpg

Μεταξύ άλλων, η εισαγγελέας ανέφερε στην επιστολή της:

«Επισημαίνω επίσης ότι έχει συμβεί κατόπιν αναφορών των αστυνομικών της ασφαλείας μου να έχει επιληφθεί η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία δια ύποπτον παρακολούθηση ατόμων έξωθεν της κατοικίας μου, όπως επίσης και δια αποστολήν υπόπτου δέματος έξωθεν της θύρας εισόδου της οικίας μου», προσθέτοντας:

175139.jpg

«Το τελευταίο εξάμηνο έχουν κληθεί οι αστυνομικοί της ασφάλε��ας μου κατόπιν επείγοντος αιτήματος του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και έχουν λάβει οδηγίες από την προϊσταμένη αρχή για την επαύξηση των μέτρων ασφαλείας μου και την εντατικοποίηση της παρακολουθήσεως όλου του προγράμματος των κινήσεων μου δια λόγους που αφορούν εις την προστασίαν της ζωής μου και της σωματικής μου ακεραιότητας όπως και πράττουν ανελλιπώς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

tsatani_epistoli1.jpg
tsatani_epistoli2.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην αντιτρομοκρατική μετά το χτύπημα στην Τσατάνη – Δεν φοβόμαστε, λένε οι δικαστές

H Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς έβαλε τη ΒΟΜΒΑ στην Ιπποκράτους- ΣΤΟΧΟΣ ήταν η Τσατάνη

ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΟ ΤΟΠΙΟ η Ιπποκράτους μετά την έκρηξη βόμβας στην πολυκατοικία της Τσατάνη