​Εκτεταμένο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών που είχε απλώσει το πλοκάμια του στο κέντρο της Αθήνας, εξαρθρώθηκε από την αστυνομία, ενώ μέχρι στιγμής έχουν κατασχεθεί πάνω από 227 κιλά κάνναβης.

Οι αδίστακτες συμμορίες Ελλήνων και Αλβανών κακοποιών που εξαρθρώθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα από τη δίωξη ναρκωτικών, περιγράφονται από τους αστυνομικούς της ασφάλειας, ως συγκοινωνούντα δοχεία με κοινή εγκληματική δράση τη διακίνηση ναρκωτικών και σ��μείο αναφοράς την περιοχή των Εξαρχείων.

Τα ναρκωτικά τα προμηθεύονταν από την Αλβανία και τα έφερναν στην Αθήνα οδικώς. Κάποιες φορές χρησιμοποιούσαν επιβατικά αυτοκίνητα και κάποιες άλλες χρησιμοποιούσαν ταξί για να μην τραβούν τις υποψίες των αστυνομικών. Το κύκλωμα ωστόσο είχε μπει στο στόχαστρο της δίωξης ναρκωτικών και η πρώτη σύλληψη έγινε στα διόδια της γέφυρας Ρίου Αντιρρίου, με την ακινητοποίηση του αυτοκινήτου.

Ακολούθησαν άλλες τρεις συλλήψεις και κατασχέθηκαν δεκάδες κιλά κάνναβης.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν να υπάρχει άμεση διασύνδεση του εγκέφαλου της σπείρας με το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών που είχε εξαρθρωθεί το καλοκαίρι. Τότε είχαν συλ��ηφθεί 12 άτομα ενώ κατασχέθηκαν από τρεισήμισι χιλιάδες δόσεις διαφόρων ναρκωτικών που θα διοχετεύονταν στις πιάτσες των τοξικομανών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.