Ένταση δημιουργήθηκε το πρωί στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, εργαζόμενοι εισέβαλαν στο γραφείο του διοικητή και απαίτησαν να ακυρώσει τις μετακινήσεις προσωπικού που αποφάσισε, διότι τις θεωρούν παράνομες. Κατήγγειλαν ταυτόχρονα τις άθλιες συνθήκες εργασίας και υγιεινής.

Όπως θα δείτε και στο video,οι εργαζόμενοι μαζί με μέλη της ΠΟΕΔΗΝ και της ΑΔΕΔΥ μπουκάρουν στο γραφείο του διοικητή, μια μέρα μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Star για τις συνθήκες υγιεινής, κατηγορώντας τον ότι προχώρησε σε παράνομες μετακινήσεις προσωπικού.

Ο διοικητής, σε ένα νοσοκομείο υπό κατάρρευση λόγω ελλείψεων, μόλις ανέλαβε καθήκοντα, προχώρησε στην καθαίρεση μιας υπαλλήλου και στην μετακίνηση ακόμη τριών, κάτι που εξόργισε τους εργαζομένους που κάνουν λόγο για αυταρχική συμπεριφορά.

Όπως υποστήριξε ο διοικητής, δεν επιτρεπόταν να γίνουν μεταβολές στους εργαζομένους το διάστημα που τα νοσοκομεία δεν είχαν διοικήσεις.

«Ενώ είχαν οι υπηρεσίες έγγραφο από τον υπουργό από το Νοέμβριο ότι έως να έρθουν οι νέες διοικήσεις δεν κάνουν μεταβολές, μπορούσαν να περιμένουν μια εβδομάδα να συναινέσω γι΄αυτό το πράγμα» δήλωσε ο ίδιος στην κάμερα του Star.

Η ένταση από το γραφείο του διοικητή μεταφέρθηκε στο προαύλιο του νοσοκομείου. Αυτή τη φορά ανάμεσα σε γιατρούς και εργαζόμενους.

Η υπόσχεση που δόθηκε από την διοίκηση είναι να επανεξετάσει το θέμα των εργαζομένων, και να αποκατασταθεί η προϊσταμένη με παράλληλη και ισότιμη θέση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.