​Συνεχίζονται οι αντιδράσεις σε ορισμένα σχολεία της χώρας για τα προσφυγόπουλα που έρχονται να μάθουν γράμματα. Οι γονείς στο δημοτικό σχολείο Προφήτη του δήμου Βόλβης στην Θεσσαλονίκη ξεσηκώθηκαν ενάντια στη φοίτηση παιδιών προσφύγων. Ανήσυχοι είναι και οι γονείς στο δημοτικό Ξηροκρήνης στη Θεσσαλονίκη, ενώ στο 66ο γυμνάσιο Αθηνών, κάποιοι προσπάθησαν την Δευτέρα να εμποδίσουν τα προσφυγόπουλα να περάσουν στο σχολείο.

Ειδικά, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου πολλοί γονείς είναι σ��α κάγκελα και από την πρώτη στιγμή διεμήνυσαν πως δεν θέλουν προσφυγόπουλα στα θρανία που φοιτούν τα παιδιά τους. Σήμερα Τετάρτη μάλιστα, κάποιοι γονείς διασταύρωσαν τα ξίφη τους με ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν από το τελευταίο κουδούνι για τους μαθητές, μπροστά στο δρόμο του σχολείου, παρατάχθηκε ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ με πανό και φυλλάδια για να υπερασπιστούν τα παιδιά των προσφύγων-μεταναστών και την ένταξή τους στα σχολεία.

Έκπληκτοι οι γονείς αντέδρασαν άμεσα για την εικόνα αυτή που θα αντίκριζαν τα μάτια των παιδιών τους. «Με ποιο δικαίωμα πολιτικοποιείς το παιδί μου;», φώναζαν οι γονείς και η απάντηση που πήραν ήταν «αφού δεν το κάνεις, εσύ θα το κάνω ��γώ».

Παραλίγο κάποιοι να πιαστούν στα χέρια! Τα χειρότερα απεφεύχθησαν χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Οι γονείς ανάγκασαν τους Συριζαίους να φύγουν από εκεί πριν βγουν τα παιδιά από τις τάξεις τους.

ΒΙΝΤΕΟ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Seleo.gr, oraiokastro24.gr

Δείτε επίσης:

Μαθητές για πολλά «μπράβο»: Υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα τα προσφυγόπουλα (VIDEO)

Γονείς στο Ωραιόκαστρο: «Κανένα προσφυγόπουλο στο σχολείο αλλιώς θα απέχουν τα δικά μας παιδιά»

Με διαπληκτισμούς αλλά και εκπλήξεις το πρώτο κουδούνι για τα προσφυγόπουλα

Παιδιά ενός κατώτερου Θεού τα προσφυγόπουλα για κάποιους Έλληνες - «Κουβαλάνε βρωμιά» ΒΙΝΤΕΟ