​Με τις βαριές καταδίκες του πατέρα της μικρής Άννυ και του φίλου του Νικολάι έπεσε η αυλαία στη δίκη για το φρικτό φόνο και τον τεμαχισμό του τετράχρονου κοριτσιού.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η απόφαση για την ενοχή τους ήταν ομόφωνη. Ένορκοι και δικαστές δεν έδωσαν κανένα ελαφρυντικό, καταδικάζοντας τον πατέρα της Άννυ και τον φίλο του Νικολάι σε ισόβια κάθειρξη.

165945.jpg
Συγκεκριμένα, στον πατέρα του παιδιού, Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ ή Σάββα, επιβάλλεται ισόβια κάθειρξη για τ��ν ανθρωποκτονία, ποινή φυλάκισης δύο ετών για την περιύβριση νεκρού, δύο ετών για την πράξη της παράνομης οπλοχρησίας και ενός έτους για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε ψευδορκία.

Στον Νασίφ Αχμέντοφ (Νικολάι) επιβάλλεται ποινή ισόβιας κάθειρξης για την ανθρωποκτονία και από δύο χρόνια φυλάκισης για το αδίκημα της περιύβρισης νεκρού και της παράνομης οπλοχρησίας.

165934.jpg
«Είναι αμετανόητοι και εκτέλεσαν ψυχρά το έγκλημα» είπε η εισαγγελέας της έδρας.

Ο πατέρας του τετράχρονου κοριτσιού όταν άκουσε την απόφαση προσπάθησε να αντιδράσει ρωτώντας «πώς είμαι ένοχος;»

Η πρόεδρος τον διέκοψε λέγοντας ότι θα τα μάθει όλα στο σκεπτικό της απόφασης του δικαστηρίου. Η μητέρα του κατηγορούμενου ξέσπασε φωνάζοντας στο γιο της «δεν ντρέπεσαι, πες την αλήθεια αλλιώς θα την πω εγώ». Απευθυνόμενη πρός το δικαστήριο είπε:

165944.jpg

«Ο γιος μου δεν είναι καλά», αλλά η πρόεδρος τη διέκοψε λέγοντας ότι η ακροαματική διαδικασία τελείωσε.

Ένοχη κρίθηκε και η μητέρα του κοριτσιού για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βαθμό κακουργήματος. Καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση αλλά αφέθηκε ελεύθερη καθώς κατά πλειοψηφία αποφασίστηκε να της δοθεί αναστολή στην έφεση.

76146.jpg

Στη μητέρα της Άννυ επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση μια φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.Να σημειώσουμε, ότι η εισαγγελέας είχε προτείνει μικρότερη ποινή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θα πεθάνουν στη φυλακή οι ΦΟΝΙΑΔΕΣ της Άννυ-Ισόβια στον πατέρα που ΤΕΜΑΧΙΣΕ το σπλάχνο του

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ η εισαγγελέας:Περιέγραψε με λεπτομέρειες πώς τεμάχισε την Άννυ ο πατέρας της

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η μητέρα της Άννυ- Δολοφόνησαν την κόρη μου και μετά την τεμάχισαν

Η ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗ ομολογία του πατέρα της μικρής Άννυ: ΤΕΜΑΧΙΖΑ την κόρη μου επί δυο- τρεις μέρες