​Από πραγματικό θαύμα γλίτωσε μια υπάλληλος στο Ασκληπιείο Βούλας, όταν ένας ολόκληρος φoριαμός βάρους εκατοντάδων κιλών έφυγε από την θέση του και την καταπλάκωσε. Ευτυχώς βρισκόταν μέσα στο νοσοκομείο και πρόλαβαν να της δώσουν άμεσα τις πρώτες βοήθειες.

_MONOFILI_MEGALI.jpg

Το περιστατικό κάθε άλλο πάρα τυχαίο ήταν, καθώς οι εργαζόμενοι μιλούν για «σοβαρά προβλήματα» που αφορούν στις συνθήκες που εργάζονται.

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις, όπως θα δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR, προκαλούν ντροπή και αγανάκτηση, με κουρτινόξυλα υπό κατάρρευση και πολλές τουαλέτες να υπολειτουργούν ή να είναι εκτός λειτουργίας! Όσ��ι τολμούν να πάνε προς νερού τους ή να κάνουν την ανάγκη τους, αντικρίζουν πρόχειρα χαρτιά αναρτημένα πάνω στις πόρτες, ενώ σε πολλά WC υπάρχουν οδηγίες για προσωπικό και επισκέπτες, ώστε να μην βουλώσουν οι το��αλέτες!

Μέσα σε αυτό το τριτοκοσμικό περιβάλλον το ελάχιστο νοσηλευτικό προσωπικό και οι γιατροί τρέχουν και δεν προλαβαίνουν, καθώς οι ελλείψεις στο ανθρώπινο δυναμικό είναι μεγάλες.

Το πρωί της Τετάρτης, οι εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν στην είσοδο του νοσοκομείου για να καταγγείλουν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ζητώντας επειγόντως λύσεις.

ΒΙΝΤΕΟ STAR