​Περίπου 8 μήνες από τον ξαφνικό θάνατο του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη και ο χαμός του δεν έχει ξεπεραστεί από τους δικούς του ανθρώπους.

Οι γονείς και τα αδέλφια του κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να απαλύνουν τον πόνο τους, ενώ και ο κόσμος δεν τον έχει ξεχάσει…

Μοιάζει σα να έχει παγώσει ο χρόνος στο μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου, όταν κόπηκε τόσο νωρίς και τόσο απότομα το νήμα της ζωής του.

οι.jpg
Μάλιστα, εδώ και λίγες ώρες η Νέα Ιωνία έχει αλλάξει… Για την ακρίβεια η πρόσοψη της καφετέριας που διατηρούσε η οικογένεια του αγαπημένου τραγουδιστή, άλλαξε ακόμα και όνομα.

Μία μεγάλη αφίσα του τραγουδιστή έχει τοποθετηθεί πάνω από την καφετέρια για να τον καμαρώνουν όλοι, όπως ανέφερε η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Το κατάστημα, ονομάστηκε από «Άρωμα Πλατ��ίας» σε «Άρωμα Πλατείας Παντελής Παντελίδης». Αυτό ήταν και ένα όνειρο της μητέρας του Αθηνάς Παντελίδου γιατί θέλει να τον βλέπουν όλοι από μακριά.

Το μήνυμα για το ποτό της Μίνας… που εξόργισε τους θαυμαστές του τραγουδιστή

Η Μίνα Αρναούτη κατά καιρούς δημοσιεύει selfies αλλά και διάφορα μηνύματα στον λογαριασμό της στο Facebook και πρόσφατα προκάλεσε πάλι την οργή των χρηστών των social media.

Όπως είναι γνωστό, βρέθηκε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του αδικοχαμένου τραγουδιστή. Η αιματολογική εξέταση έδειξε, ότι ο τραγουδιστής ακροβατούσε μεταξύ ζωής και θανάτου και βρισκόταν στα όρια της λιποθυμίας, το μοιραίο πρωινό.

ygu.jpg
Εκείνη πριν λίγες μέρες έγραψε στo Facebook: «Λοιπόν ο Γιωρίκας δεν πίνει αλκοόλ συχνά ,στα δύο ποτά τον πηγαίνουν σηκωτό σπίτι.. Ο Κωστίκας πάλι πίνει συχνά ένα μπουκάλι και πάει μόνος του σπίτι χωρίς να πέφτει σε κώμα... Τι είναι ο Κωστίκας;;;». «Τραγουδιστής», απάντησε ένας διαδικτυακός της φίλος.

Την ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη κοινοποίησαν κάποιοι χρήστες στο Facebook. Ένας μάλιστα την κοινοποίησε σε σελίδα που δημιουργήθηκε για τον Παντελή Παντελίδη. Πολλοί χρήστες την κατηγόρησαν ότι προσβάλλει τη μνήμη του τραγουδιστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παντελή βλέπεις άραγε;Ν��Ο ΞΕΣΠΑΣΜΑ της Αθηνάς Παντελίδου και ανάρτηση ΜΥΣΤΗΡΙΟ από την Αρναούτη