Την ομόφωνη ενοχή των κατηγορουμένων Σάββα και Νικολάι για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της περιύβρισης νεκρού αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας στην υπόθεση της μικρής Άννυ.

17179084.jpg

Τακτικοί δικαστές και ένορκοι, εξέδωσαν πριν λίγο την ετυμηγορία τους επί της ενοχής για τους τέσσερις κατηγορούμενους.

Συγκεκριμένα για τον πατέρα της μικρής Σάββα και το Νικολάι αποφασίστηκε ενοχή από το δικαστήριο κρίνοντας ότι δεν υπήρχε συμμετοχή τρίτου άγνωστου δράστη.

17179081.jpg

Παράλληλα ο Σάββας κρίθηκε ένοχος για παρανομη οπλοχρησία και για ψευδορκία.

17179080.jpg

"Πως είμαι ένοχος;" ειπε ο κατηγορούμενος Σάββας, για να λάβει την απάντηση του προέδρου: "Θα το δείτε στο σκεπτικό της απόφασης όταν συνταχθεί".

Ένοχος κρίθηκε και ο Νικολάι για παράνομη οπλοχρησία.

17179079.jpg

Αναφορικά με τη μητέρα του 4χρονου κοριτσιού, Δημητρίνα Μπορίσοβα, κηρύχθηκε ένοχη για έκθεση ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος (κατά πλειοψηφία).

Μειοψήφισαν δύο ενόρκοι και ο πρόεδρος της έδρας που είχαν την άποψη πως θα πρέπει να αθωωθεί για το κακούργημα της έκθεσης. Παράλληλα κρίθηκε αθώα για την πράξη της ψευδορκίας.

17179083.jpg

Ένοχος κρίθηκε και ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στη Μιχαήλ Βόδα για ψευδορκία.

17179085.jpg

17179078.jpg

Να σημειωθεί ότι από την εν λόγω υπόθεση είχε συγκλονιστεί όλος ο κόσμος ενώ οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις που είχε κάνει η Εισαγγελέας στην αγόρευσή της, είχαν ανατριχιάσει ολόκληρο το ακροατήριο στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Η εισαγγελέας είχε προτείνει να κριθούν ένοχοι τόσο ο πατέρας του κοριτσιού, όσο και ο φίλος του, τονίζοντας ότι σκότωσαν, σχεδίασαν και εκτέλεσαν τον τεμαχισμό της Άννυ από κοινού. Όπως είπε χαρακτηριστικά, ο ένας τεμάχιζε και ο άλλος πέταγε τα μέλη του μικρού παιδιού, ενώ περιέγραψε με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια τα όσα φρικιαστικά συνέβησαν στο υπόγειο της Μιχαήλ Βόδα το τριήμερο από τη Μεγάλη Παρασκευή μέχρι την Κυριακή του Πάσχα, μεταφέροντας όσα είχε καταθέσει ο Σάββας στον ανακριτή.

Οι πάντες συγκλονίστηκαν μάλιστα όταν είπε πως ο τεμαχισμός του παιδιού έγινε με μηχανικό, ψυχρό και απόλυτα μελετημένο τρόπο, χωρίς κανένα συναίσθημα και πως είναι πρωτοφανής ο τρόπος που έγινε στα παγκόσμια χρονικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

​ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ η εισαγγελέας:Περιέγραψε με λεπτομέρειες πώς τεμάχισε την Άννυ ο πατέρας της

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η μητέρα της Άννυ- Δολοφόνησαν την κόρη μου και μετά την τεμάχισαν

Η ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗ ομολογία του πατέρα της μικρής Άννυ: ΤΕΜΑΧΙΖΑ την κόρη μου ε��ί δυο- τρεις μέρες

Πατέρας της Άννυ: «Έχω πολλά να πω αλλά δεν μπορώ, είναι εδώ η μητέρα της Άννυ δεν θα αντέξει»

Μόνο στο Star:Μέσα στο ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ της Μιχαήλ Βόδα–Φωτογραφίες από το σημείο που ξεψύχησε η Άννυ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο STAR ο Νικολάι-Τι αποκαλύπτει για την ημέρα που πέθανε η Άννυ