​Το εντυπωσιακό video που δημιούργησε η Ελληνική Αστυνομία με αφορμή τη γιορτή του προστάτη αγίου της, του Αγίου Αρτεμίου, θυμίζει CSI και έχει γίνει ήδη viral στο διαδίκτυο.

Αξιοποιώντας πλάνα από τη δράση των ανδρών και των γυναικών της, επιστράτευσε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και δημιούργησε ένα καταιγιστικό σποτ ντυμένο με υποβλητική ρυθμική ατμοσφαιρική μουσική για να δείξει στους πολίτες το εύρος του κοινωνικού της έργου.

Στο video που διαρκεί περίπου 40 δευτερόλεπτα περιλαμβάνονται όλα εκείνα τα στοιχεία που αποδεικνύουν πως ο Έλληνας αστυνομικός μοχθεί μέρα νύχτα στη μάχη κατά του εγκλήματος.

Τα υπερσύγχρονα εργαστήρια που θυμίζουν αμερικανικά αστυνομικά σίριαλ, τα ελικόπτερα με τις τηλεσκοπικές υπερκάμερες, οι συνοριοφύλακες, οι ποδηλάτες και οι μοτοσυκλετιστές της ΕΛΑΣ, συνδυάζονται με τους εκπαιδευμένους σκύλους, τον στόλο των περιπολικών και σκηνές από την εκπαίδευση των αστυνομικών.

Από το video δεν λείπουν οι τροχονόμοι ούτε οι απλοί αστυνομικοί που περιπολούν στις γειτονιές και φυλάνε το καλύτερο τους χαμόγελο για τα μικρά παιδιά. Τα στελέχη της ΕΛΑΣ δίνουν κάθε μέρα τον καλύτερο εαυτό του, αντιμετωπίζοντας στην πραγματικότητα σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό και υλικοτεχνικές υποδομές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.