​Λίγες ώρες μετά το φρικιαστικό περιστατικό που συνέβη στην πλατεία Κλαυθμώνος και οι αποκαλύψεις δεν έχουν τελειωμό.

Οι δυο άντρες- ο 52χρονος Ουκρανός και ο 35χρονος Πολωνός- οι οποίοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία, φέρονται να ισχυρί��τηκαν λίγη ώρα αφόρου βρέθηκε ο φίλος τους κρεμασμένος ότι το έκανε μόνος του για να δει πως είναι. Οι ίδιοι φαίνεται πως υποστήριξαν στους αστυνομικούς ότι εκείνοι θέλησαν να τον βοηθήσουν αλλά δεν τα κατάφεραν!

Οι μεθυσμένοι «φίλοι» του απαγχονισμένου Πολωνού αγνώστων λοιπών στοιχείων που βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο το απόγευμα του Σαββάτου, στην πλατεία Κλαυθμώνος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στον ανακριτή την Τετάρτη.

Τι συνέβη

Το απόγευμα του Σαββάτου περαστικοί είδαν κρεμασμένο σε δέντρο της πλατείας Κλαυθμώνος έναν άντρα και κάλεσαν την αστυνομία. Από μαρτυρίες κατοίκων προέκυψε πως επρόκειτο για μία παρέα αλλοδαπών, οι οποίοι ήταν σε κατάσταση μέθης και είχαν έντονους διαλόγους μεταξύ τους.

Ο 52χρονος Ουκρανός και ο 35χρονος Πολωνός οδηγήθηκαν στην ασφάλεια και ισχυρίστηκαν πως το θύμα, όντας σε κατάσταση μέθης, κάποια στιγμή πέρασε ένα σκοινί σε ένα δέντρο, το τύλιξε στο λαιμό του και προσποιήθηκε απαγχονισμό, με αποτέλεσμα όμως, όντως να χάσει την ζωή του.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί θεωρούν ότι μπορεί να τον βοήθησαν να το πράξει αυτό ή ακόμα χειρότερα το έκαναν εκείνοι κατόπιν κάποιου τσακωμού τους, μέσα στο μεθύσι τους!