Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, στο χωριό Καβάσιλα στην Ηλεία, όταν ένας χωρικός μπούκαρε, μέσα στο καφενείο που είχε κόσμο, με το… τρακτέρ.

Σύμφωνα με το patrisnews, όλα ξεκίνησαν όταν ένας άντρας πήγε σε καφενείο του χωριού, την ώρα που απουσίαζε ο ιδιοκτήτης του κι άρχισε σύμφωνα με μαρτυρίες να ενοχλεί τους υπόλοιπους πελάτες και να τους επιτίθεται φραστικά.

ImageHandler.jpg
Όταν ο ιδιοκτήτης του καφενείου γύρισε κι ενημερώθηκε από τη γυναίκα του για το τι είχε συμβεί, πλησίασε τον ενοχλητικό θαμώνα και του ζήτησε ή να σταματήσει τη φασαρία ή να αποχωρήσει.

Ο δύστροπος πελάτης αντέδρασε ευγενικά λέγοντας, «δικό σου είναι το μαγαζί, οπότε φεύγω…».

Πήγε στο απέναντι καφενείο κάθισε λίγο και μετά ζήτησε από κάποιο γνωστό του να τον πάει με το μηχανάκι στον στάβλο του, όπως και έγινε.

Λίγο μετά τις 23:00 όμως εμφανίστηκε με το τρακτέρ του έξω από το καφενείο που είχε πάει αρχικά, στο οποίο είχαν απομείνει ο καφετζής, η γυναίκα του και δυο πελάτες.

kafeneio_2.jpg

Σταμάτησε έξω από τη βιτρίνα του μαγαζιού και με το αντίβαρο του τρακτέρ επιτέθηκε και έσπασε την τζαμαρία!

Στη συνέχεια έκανε ελιγμούς κι άρχισε να κυνηγά με τον τρακτέρ τον ιδιοκτήτη ο οποίος με τη σειρά του προσπαθούσε να προστατέψει τη γυναίκα του που βρισκόταν σε κατάσταση σοκ…

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς!