​Ένα μικρό κορίτσι από την Θεσσαλονίκη νόμιζε ότι μιλούσε στο Facebook με μια κοπέλα της ηλικίας της. Η γνωριμία τους, μέσω των social media, είχε γίνει τον τελευταίο καιρό και η επαφή τους ήταν όλο και πιο συχνή. Τα δυο κορίτσια είχαν αποκτήσει οικειότητα μέχρι που η 12χρονη έστειλε κάποιες γυμνές φωτογραφίες της στην ανώνυμη του διαδικτύου. Αυτό ήταν το πρώτο της λάθος.


Δεν μπορούσε να φανταστεί βέβαια ότι πίσω από το προφίλ της συνομήλικης της ήταν ένας 20χρονος που προσπαθούσε να την ρίξει στην παγίδα του. Ο νεαρός δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο Facebook και το ανήλικο κορίτσι πανικοβλήθηκε. Όταν του ζήτησε να τις αποσύρει, εκείνος την απείλησε και της ζήτησε να του στείλει και άλλες γυμνές φωτογραφίες.Η 12χρονη μίλησε στην μητέρα της η οποία έκανε καταγγελία στην Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος Θεσσαλονίκης. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τα ψηφιακά ίχνη του νεαρού και τελικά τον εντόπισαν στο σπίτι του στην Δυτική Μακεδονία. Σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα.

Η δικαιοσύνη όμως αναζητά και τι ακριβώς συνέβη με ένα κοριτσάκι μόλις 50 ημέρων στα Χανιά Κρήτης. Στο νοσοκομείο της πόλης το βρέφος μεταφέρθηκε με μια φλεγμονή στο μάτι . Όταν οι γιατροί όμως το εξέτασαν διαπίστωσαν μώλωπες, εκδορές και εκχυμώσεις με αποτέλεσμα να ειδοποιήσουν αστυνομία και ιατροδικαστή. Οι γονείς του παιδιού, σύμφωνα με την αστυνομία, αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα ενώ σε βάρος του πατερά σχηματίστηκε δικογραφία και με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος. Την Δευτέρα αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση που θα δείξει τι συνέβη στον θάλα��ο του νοσοκομείου όπου έμεινε το βράδυ το κοριτσάκι με τον πατερά της.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Star